ye-logo.v1.2

На благодійній “Барахолці” хмельничани пожертвували понад одну тисячу гривень

Суспільство 2572
Фото: Дмитра Скрипника

Триває збір коштів на закупівлю термобілизни для хмельницьких військових у зоні АТО.

У суботу, 25 жовтня, на базі Подільського тренінгового центру пройшла благодійна акція “Барахолка”. На продаж були виставлені одяг, взуття, аксесуари, книги та посуд.

“Незважаючи на те, що подібна акція проходила вперше, нам вдалось зацікавити людей. Ми зібрали 1151 гривню, - розповідає керівник PR-відділу медіа-корпорації “Є” Інна Малішевська. - Це не багато, але враховуючи, що ціни були символічними — результат хороший. На відвідувачів акції чекала приємна атмосфера: заспокійлива музика, ароматна кава, смачне печиво та дружні продавці - працівники медіа-корпорації “Є”.”

До прикладу, на “Барахолці” можна було придбати куртку лише за 40 гривень, одяг — за 5-30 гривень, невисокими були ціни на аксесуари та книги. На продаж виставлялися лише ті речі у хорошому стані.

“До нас звернулися хмельницькі військові — їм потрібен 31 комплект термобілизни. Однієї тисячі гривень замало, тому ми не зупиняємося, та у середині листопада та наприкінці грудня також проведемо “Барахолку”, - розповідає Інна Малішевська.

Тим часом, 8 листопада хмельничан запрошують на майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки. Усі зібрані кошти також підуть на закупівлю термобілизни для військових у зоні АТО.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую