ye-logo.v1.2

Подільська ліга КВН: чорний гумор, політичні жарти та... сльози

Культура 3460

Команда із Кам'янця-Подільського присвятила номер бійцям АТО.

У першому турі Подільської ліги КВН взяли участь команди «Сирень» із Житомира, «Ми із 90-х» (Хмельницький), «Наш формат» із Кам'янця-Подільського та три вінницькі команди: «БезНа», «Інженери» та «ВАУ».
Явними лідерами з першого ж конкурсу — вітання — стали кам'янчани. Публіка відгукувалася практично на кожен їхній жарт, а дві мініатюри, про випадок у кінотеатрі та «Найшла коса на камінь», коли консультант банку додзвонюється до консультанта з інтернет-послуг, просто взірвали зал.


На півкроку від «Нашого формату» відставали вінницька «БезНа» із своїм фірмовим чорним гумором та хмельничани, які підготували на відеоконкурс класний ролик про Хмельницький очима російських журналістів. І до останньої хвилини було не зрозуміло, хто із них посяде друге, а хто третє місце.


Інші команди не дотягували до трійки лідерів, хоча іноді видавали хороші жарти.
КВНщики змусили глядачів не лише сміятися, а й плакати від розчулення. Свій номер відеоконкурсу команда «Наш формат» присвятила бійцям АТО, заспівавши зовсім невеселу, зате патріотичну пісню «Герой, повертайся живим».
Не обійшлося і без політичних жартів, наприклад, глядачі почули нову версію народної пісеньки «Путін ла-ла-ла-ла».


Перший тур Подільської ліги КВН завершився із наступними результатами: перше місце за «Нашим форматом», друге у команди «Ми із 90-х», третє посіла «БезНа», четверте місце поділили «Сирень» і «ВАУ», п'яте — у команди «Інженери».
Другий тур відбудеться 29 листопада. Після нього за сумою очок визначаться команди, які гратимуть далі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую