ye-logo.v1.2

Модні вихідні! У Хмельницькому знову стартують дні моди від Proskurov Fashion Days

Афіша 2935

17-18 квітня стартує третій сезон Proskurov Fashion Days, основною локацією якого стане Хмельницький обласний художній музей.

За словами організаторів, проект вони реалізовують заради того, щоб відкрити для світу моди нове покоління дизайнерів, які в своїй творчості і роботі зі створення та просування fashion-брендів орієнтуються на стандарти, що прийняті в світовій моді.
Протягом двох днів у Хмельницькому свої колекції представлять провідні українські дизайнери Natali Dudka (м.Хмельницький), Alina Kovtun (м.Чернівці), TM Anazel (м.Хмельницький), Chernika Boutique and Chernika by Cherkas (м.Київ) , TM Timofeev (м.Київ), KEKA (м.Одеса), KNITEL (м.Хмельницький), MARCHI (м.Київ).

Окрім показів гості зможуть відвідати лекцію від професіонала fashion-індустрії Кирила Савченка (м. Київ). 

“Різноманітність заходів тільки посилює вплив і позиції Proskurov Fashion Days як професійного майданчика та місця зустрічі, знайомств людей з різних сфер бізнесу, яких об'єднує любов до моди і націленість на успіх”, — зазначає один із організаторів модного дійства Володимир Зацерківний і додає, що Proskurov Fashion Days покликаний розвивати модну індустрію не тільки Хмельницького, але й України в цілому. 

Нагадаємо, минулого року дні моди Proskurov Fashion Days відбувалися в обласному драматичному театрі ім. М. Старицького та у художньому музеї.  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую