ye-logo.v1.2

Хмельницька оперативно-бойова прикордонна комендатура поповнилась новими бійцями

Суспільство 4956

Мобілізовані уже склали присягу на вірність українському народові і незабаром нестимуть службу на державному кордоні.

Сьогодні, 2 серпня, мобілізовані бійці оперативно-бойової комендатури «Хмельницький-1» склали військову присягу. Вони замінять своїх колег на східному та інших кордонах держави. Прикордонники найближчим часом закінчать навчання і служитимуть у зоні АТО або на інших територіях.

«Сьогодні святкуємо свого роду день народження оперативно-бойової комендатури, яка влилася в лави прикордонної служби. Усім хочу подякувати за службу і мужність», - сказав начальник оперативно-бойової комендатури Олександр Халатурник.

Військовослужбовці, склавши присягу, задоволені. Кажуть, що сьогодні для них особливий день. Потрапити у зону АТО бійці не бояться, навпаки: вони твердо переконані, що захищати рідну землю – обов’язок кожного українця.

«Сьогоднішній день для мене святковий. Таке ж хвилювання я відчував, коли народився мій син. Мати моя сказала, що для того і народжувала мене, щоб захищав країну», - каже один із мобілізованих Ігор Дячук.

Наймолодший серед прикордонників, які складали присягу - Владислав Підопригора. Він лише минулого року закінчив школу, йому 18 років, та хлопець не боїться труднощів. Владислав без вагань змінив роботу ді-джея на військову службу.

«Свою країну треба комусь захищати. Якщо не я, то хто? Є багато людей, які цього бояться, - каже Владислав. – Хочу бути військовим, батьки сумують, але підтримують мене у цьому. Ми щодня тренуємося, усім необхідним забезпечені».

Привітати бійців зі знаковою подією у житті прийшли рідні та близькі, а також представники громадських та благодійних організацій. Бажали прикордонникам мирного неба та легкої служби. Волонтери прийшли не з порожніми руками: принесли маскувальні сітки та інші необхідні в бою речі.

Присягали на вірність військовослужбовці різного віку.

Бійці готові до виконання завдань на східному кордоні.

Військову присягу склали бійці, які замінять демобілізованих.

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую