ye-logo.v1.2

Набережну Південного Бугу ремонтують: викладають тротуарну плитку та встановлюють ліхтарі

Суспільство 4617
Набережну рекунструюють з серпня минулого року
Набережну рекунструюють з серпня минулого року. Фото: khmelnytsky.com

Згодом будуть встановлені лавочки й урни для сміття, облаштовано газони та квітники.

Наразі виконуються роботи з вимощування тротуарної плитки на пішохідній зоні набережної та облаштування мережі зовнішнього освітлення. Як повідомляє прес-служба міської ради, вже влаштовано 2760 квадратних метрів тротуарної плитки з 3200 запланованих.

"Набережна річки Південний Буг внаслідок довгострокової експлуатації (споруджена на початку 60-х років) та руйнівної дії водного потоку частково була пошкоджена і потребувала ремонту. Роботи з її реконструкції (берегоукріплення), які виконує ТОВ “Ізяславтрансбуд”, що виграло тендер на виконання зазначених робіт, розпочалися ще у серпні минулого року, - розповідають у міській раді. - Підрядна організація укріпила берег монолітною залізобетонною підпірною стінкою, відремонтувала бетонні східці. Наразі виконує роботи з благоустрою території пішохідної зони".

На набережній зі сторони парку Чекмана викладають тротуарну плитку.

За інформацією інженерно-технічного відділу управління житлово-комунального господарства міської ради протяжність ділянки, яка підлягає ремонту (від вулиці Кам’янецької до гирла річки Плоскої), складає 470 погонних метрів. Вздовж підпірної стінки зі сторони річки буде влаштовано металеву огорожу.

З ТОВ “Ізяславтрансбуд” також укладено угоду на виконання робіт з капітального ремонту підпірної стінки річки Південний Буг зі сторони парку культури і відпочинку імені М.Чекмана.

Ця ж будівельна організація виконує роботи з капітального ремонту підпірної стінки річки Плоскої в парку імені М.Чекмана. Тут уже влаштовано 325 кв. м тротуарної плитки, завершуються роботи з облаштування залізобетонної огорожі. Протяжність цієї ділянки ремонту складає 111 погонних метрів. Згодом тут також будуть встановлені лавочки й урни для сміття, облаштовано газони.

Пішохідну зону мають забезпечити освітленням та облаштувати лавки з урнами.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую