ye-logo.v1.2

Святкові смаколики доводиться відпрацьовувати "до сьомого поту"

Здоров'я 2435
Кілька разів пробував зробити фото і розумів що руки тремтять. Тому й фото постійно розмивало.
Кілька разів пробував зробити фото і розумів що руки тремтять. Тому й фото постійно розмивало.

Свята минули. Завершились веселі подорожі до родичів. Завершились новорічно-різдвяні посиденьки за столом. І відповідно завершились і періоди байдикування.

Перед новим роком я ще завітав був до «Evolution». Останнє тренування року минулого було дуже інтенсивним. Мій постійний тренер був зайнятий і «передав» мене своєму колезі. А той з мене три поти зігнав. Тому до новорічних свят я підготувався дуже добре ?
Чесно признаюсь чекав того моменту, коли знову розпочну займатись. Хоча хвилювання було. Перерва досить велика вийшла. Цікаво було як тіло відреагує на навантаження. А також було цікаво чи тренер зменшить вагу з огляду на цю новорічно-святкову перерву чи ні… Як моя лінь не благала ,як не сподівалась але перше тренування цього року за інтенсивністю було не слабшим ніж останнє минулого року. Кількість підходів була трішки менша, але вага на кожному підході збільшилась. Вправа за вправою змінювали одна одну. Легка перерва і ще підхід. Підходиш до тренера, мовляв, всьо, виконав. І тобі наступне завдання. Працював завзято. Розганяв лінощі зимових канікул. Це тренування давало загрузку на м`язи грудей. Діставалось і рукам. Кілька разів пробував зробити фото і розумів що руки тремтять. Тому й фото постійно розмивало. Зал «Еvolution» на мою радість був не дуже заповнений. Більшість приходять трошки пізніше, тому мав змогу позайматись у власному темпі. Приємно було зустріти знайомих людей. Займаючись постійно ти хочеш не хочеш але знайомишся з тими хто займається. Десь тобі допоможуть, з кимось розділиш знаряддя, з кимось словом перемовишся. Атмосфера залу дуже хороша, дружня. Всі прийшли з єдиною метою - стати сильнішими ,витривалішими, здоровішими.
Щодо здоров`я. Теж моменти є. Як би не було, але багато свят збивають вже звичний графік харчування. То посиденьки за столом, то відвідини гостей і ось ти вже повертаєшся до старої звички їсти у рваному темпі. Тим більше коли в холодильнику купа смаколиків. І проходячи повз холодильник так чи інакше але собі щось перехопиш. Тим самим перебиваючи апетит. І коли настає час прийому їжі за графіком - їсти не дуже то й хочеться. Але, повторюсь, свята минули і пора знову звикати до правильного харчування. Поки що це вдається не дуже добре. Плюс варто приділяти увагу і відпочинку. Як погано виспишся то в залі результативність ніяка. Ходиш і куняєш. Що ж рік розпочато. Попереду ще купа роботи над собою ,своїм тілом та своїми звичками. 

Партнер проекту спортивний клуб "Evolution"

Коментарі:

МРТ КТ Хмельницький 18.05.2017 22:47

https://xn----ttbeqkc.xn--j1amh/ Медичний центр МРТ КТ Ультрадіагностика 0671200165 або 654065

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую