ye-logo.v1.2

Хмельницьких підприємців закликають встановити креативні велопарковки й отримати приз

Суспільство 2479

Велопарковка має бути оригінальної форми, надійною і зручною в користуванні.

 У Хмельницькому стартував конкурс серед підприємців на найкреативнішу велопарковку. Громадська організація велосипедистів "Критична маса" запрошує власників кав'ярень, магазинів тощо і себе попіарити, і власникам залізних коней допомогти.

“Спільно з громадськими активістами презентуємо конкурс на кращу велопарковку — пропонуємо підприємцям взяти в ньому участь і біля магазинів чи інших закладів встановлювати велопарковки. Політ фантазії — широкий, це такий напівмистецький проект”, - зауважує заступник міського голови Володимир Гончарук.

Як зазначає ініціатор конкурсу Афіна Черкезова, велосипед — транспорт для сучасного міста, а встановлення велопарковки — це спосіб розширити коло клієнтів закладу. Головне, велопарковка має бути оригінальної форми, надійною і зручною в користуванні.

“Велосипед стає популярним у Хмельницькому, стає альтернативою транспорту. Ми мусимо вийти людям назустріч і створити велоструктуру — доріжки і парковки. Хочемо створити певну коаліцію: велоспільнота, міська влада і бізнес. Велопарковки в усьому світі ще й арт-об'єкти, які покращують імідж міста. У соцмережах, я переконаний, з'являться фото на їх фоні, і підприємці не лише витрачають кошти на виготовлення, а й притягнуть клієнтів до закладів”, - говорить позаштатний радник міського голови з питань велоінфраструктури Сергій Толстіхін.

Конкурс презентували у міській раді

Він додає, що так бізнесмени отримають рекламу, піар і всенародну любов, а місто — трохи більше креативу і яскравих фарб. Участь у конкурсі можуть брати і ті підприємці, які вже встановили велопарковки. Підбиття підсумків та нагородження переможців відбудеться у вересні під час Днів сталої енергії. Визначатимуть найкращих велосипедисти у відкритому голосуванні. Підприємці, які займуть перші три призових місця, отримають безкоштовні рекламні площі на місячний термін від міської ради.

Детальні рекомендації щодо зручної конструкції велопарковок та реєстрації для участі тут. Необхідно залишити відомості про підприємство та додати фото вже встановленої велопарковки.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую