ye-logo.v1.2

У туристичній перлині Хмельниччини розшукують загадкового нападника на жінок

Кримінал 2689
У Кам’янці-Подільському невідомий підходить до жінок та штрикає їм у сідниці невідомим предметом
У Кам’янці-Подільському невідомий підходить до жінок та штрикає їм у сідниці невідомим предметом. Фото: wallpapersinside.com

Чоловік, якому на вигляд від 30 до 40 років, штрикає в сідниці перехожих.

Через невідомого поліція Кам’янця-Подільського навіть патрулює місто в посиленому режимі. Адже чоловік, який вже вколов невідомим предметом шістьох людей, серед яких і десятирічна дівчинка, й досі гуляє містом. І все це в світлу пору дня!

«Перший подібний випадок стався у нас ще декілька днів тому, - розповідає речник Кам’янець-Подільського міського відділу поліції Ольга Шморгал. – Але це точно не голка від шприця! Ймовірніше, що він використовує або цвях, або шило. Утім, усі потерпілі вже здали аналізи та здадуть їх повторно ще в Хмельницькому».

Правоохоронці склали фоторобот чоловіка. Кажуть, він має зріст 160-170 сантиметрів, середньої довжини чорне волосся та був одягнений в спортивну куртку. Одні потерпілі зазначають, що він був у капюшоні, інші – куртка без капюшону. Крім цього, скоріше за все, що нападник лівша, оскільки всі жінки та дитина, які стали його жертвою, отримали укол в праву частину сідниці.

Кам’янецькі поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом нанесення умисного легкого тілесного ушкодження. І, якщо загадкового нападника затримають, то йому загрожує до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботами на строк до одного року.


 При наявності будь-якої інформації про місце знаходження правопорушника правоохоронці просять звертатись до Кам’янець-Подільського відділу поліції (м. Кам’янець-Подільський, вул. Шевченка,27), або за телефонами 102 чи 0972528750

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую