ye-logo.v1.2

Важкопораненого спецпризначенця Олександра Петраківського можуть відправити до США

Суспільство 4209
Нині Олександр Петраківський перебуває на лікуванні в Польщі
Нині Олександр Петраківський перебуває на лікуванні в Польщі. Фото: prostir.pl

Про це написав журналіст Юрій Бутусов, який стверджує, що уряд розглядає можливість виділення 700 тисяч доларів на лікування Героя України.

«Зараз Олександр реагує на дотики. Спілкується з сім'єю, закриваючи і відкриваючи очі, висловлює згоду або незгоду. Повторює слово «мама». Іноді посміхається. Іноді плаче. Годинами плаче. Необхідно спробувати новий курс лікування», - на своїй сторінці в «Фейсбук» написав Юрій Бутусов, головний редактор сайту «Цензор.НЕТ».

За словами пана Юрія, Герой України Олександр Петраківський, який нині перебуває на лікуванні в Польщі, впав у кому внаслідок лікарської помилки в Харківському військово-медичному клінічному центрі. А потім ще й «неправильне» лікування в Львові. Це все наче підтвердила спеціальна комісія, яка була створена в 2015 році.

Поранений хмельничанин з 8 окремого полку спеціального призначення лікувався не лише в Україні, а й в Ізраїлі… за пожертви українців. Тепер, як стверджує Бутусов, Кабінет Міністрів розглядає питання про виділення не менше 700 тисяч доларів для лікування пораненого спецпризначенця в одній з кращих клінік США - Memorial Hermann в Х'юстоні.

«Держава після визнання своєї відповідальності за нанесення шкоди здоров'ю має виділити кошти для виправлення грубих помилок при лікуванні Олександра Петриківського», - написав Юрій Бутусов.

 

Нагадаємо, 26-річного капітана 8 окремого полку спеціального призначення,Олександра Петраківського поранили у голову 20 липня 2014 року поблизу села Щастя Луганської області. Він виносив поранених і одному з них віддав свого шолома, бо той у бою загубив власного. Через декілька хвилин в голову хмельничанина влучив осколок. 4 грудня 2014 року йому присвоїли звання Героя України.

Допомогти Олександру Петраківському можна, переказавши гроші на рахунок у ПриватБанку: 4731217108245547. Телефон батька: 067-34-82-170 (Петраківський Петро Станіславович).
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую