ye-logo.v1.2

Скандал навколо футбольного матчу в Хмельницькому: скарга херсонців на поліцію «знайшлася»

Суспільство 5633
Поліцейські кажуть, що діяли в межах своїх повноважень. Та чи так це - встановить службова перевірка
Поліцейські кажуть, що діяли в межах своїх повноважень. Та чи так це - встановить службова перевірка. Фото: автора

Її лише сьогодні зареєстрували

Головний тренер ФК «Кристал» із Херсону Сергій Шевцов просять притягнути до відповідальності хмельницького поліцейського Сидорчука, яка також іншим винних осіб у ситуації, що сталася 3 вересня після футбольного матчу між його командою та хмельницьким «Поділлям». Про це йдеться в заяві, яку пан Шевцов та футболісти «Кристалу» написали на ім’я начальника управління патрульної поліції Хмельницького Олега Костенка.

Ще вчора сайт «Є» повідомляв, що хмельницька поліція не могла спростувати чи підтвердити факт скарги херсонців. «Після того, як працівники поліції застосували спецзасоби, на місце виїхала моніторингова група, - пояснив прес-офіцер управління патрульної служби Хмельницького Роман Мартинюк. - Саме моніторингова група мала прийняти скаргу від команди. Але... ніякої заяви не поступало».

Заява в поліцію, копію якої оприлюднили на сайті ФК "Кристал"

Сьогодні ж, як розповів Роман Мартинюк, заява «знайшлася». «Вона була написана і передана звичайному інспектору, а не працівнику моніторингової служби. Тому тільки сьогодні вранці він зміг її зареструвати», - зауважив пан Мартинюк.

Нагадаємо, після матчу "Поділля" - "Кристал", в підтрибунному приміщенні спорткомплексу «Поділля», біля роздягалень команд, виникла штовханина між учасниками матчу. Патрульним поліцейським, щоб розборонити футболістів, довелося застосувати сльозогінний газ.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую