ye-logo.v1.2

Відпустка як індикатор сили волі

Спорт 3375
Зробила селфі, аби відзвітувати тренеру, що я на відпочинку не лише їм.
Зробила селфі, аби відзвітувати тренеру, що я на відпочинку не лише їм.

Позаду – три тижні відпочинку, в тому числі два тижні – без тренувань у спортивному клубі «Evolution».

Скажу відверто, перевірку своєї сили волі я провалила з результатом «+3» на вагах. Просто як в анекдоті: «Не хочу хвалитись, але свою 14-денну дієту я виконала за 4 години».

Обмірювати об’єми тіла навіть не бралась, аби ще більше не засмучуватись. Зроблю це через тиждень.
На першому ж тренуванні Віталій Безносюк своїм досвідченим поглядом відразу помітив надійні відкладення пахлави та інших турецьких солодощів в місцях, подібних на нещодавні окреслення талії та стегон.

Згадую, як після останнього перед відпусткою тренування в роздягальні ділилася своїми хвилюваннями про майбутню поїздку до теплого Середземного моря. Одна з дівчат заспокоїла: «Не переживай, мій брат на днях тільки повернувся з Анталії. Там на курортах все спокійно!». Я, звичайно, подякувала за турботу, але відповіла, що мене найбільше хвилює не політичне становище в країні, а оцей десятиденний «All inclusive».

А справжнє натхнення я отримала від нашої чемпіонки Оксани, яка сказала: «Відпочивай – і ні про що не думай. А кросфіт тебе тут почекає!»

Щоправда, в перші дні відпочинку я із задоволенням відзначила наявність в готелі і тренаженого залу, і фітнес-залу з усім необхідним обладнанням. Я навіть один раз пробіглася по доріжці та позаймалась на кардіотренажері кілька хвилин, поки дочка сама не захотіла на нього залізти.

А, і ще зробила тут же селфі, аби відзвітувати тренеру, що я на відпочинку не лише їм.
Деколи не давали спокійно розслабитись у ресторані і чоловік з сином, які майже за кожним обідом та вечерею погрожували фото моїх порцій надіслати Віталію.

Втім, після відпочинку я взялась за тренування з ще більшою завзятістю. Правда, на першому ж занятті відмітила, що таки уся відкладена пахлава не дає повноцінно займатися. Було нереально важко. Другий день можна було б відпочити, але Віталій по вівторках організовує мої улюблені вуличні тренування - «street workout». В середу – знову функціональний тренінг. І ось лише на занятті у п’ятницю я відчула, що потрохи вхожу в ритм. І вуличне суботнє тренування пройшло просто на одному подиху.

Отож, поки ще погода дозволяє, раджу усім отримати неймовірне задоволення від «street workout», які щовівторка 0 18-45 та щосуботи о 18-00 на стадіоні Поділля або у парку імені І. Франка разом зі своєю дружиною Олександрою проводить кращий хмельницький кросфітер Віталій Безносюк! 

Партнер проекту спортивний клуб "Еволюшн"

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую