ye-logo.v1.2

У Хмельницькому новий начальник поліції

Суспільство 5344
Новий-старий начальник вже приступив до виконання обов
Новий-старий начальник вже приступив до виконання обов'язків. Фото: з архіву

Суд поновив звільненого після атестації Валерія Онісьєва.

 Суд визнав протиправним та скасував наказ Національної поліції України щодо звільнення Валерія Онісьєва і поновив полковника на посаді начальника Хмельницького міськвідділу поліції.

Про це йдеться у постанові Хмельницького окружного адміністративного суду від 19 вересня. Згідно наказу Головного управління Нацполіції області, Валерія Онісьєва на посаді поновили, 3 жовтня його вже представили особовому складу.

“Я вийшов на службу, мене поновили рішенням суду на раніше займану посаду. З понеділка, 3 жовтня, я вже вийшов на роботу. Зараз входжу в курс справ. Необхідно кілька днів, щоб у всьому розібратися”, - коментує сайту “Є” начальник поліції міста Валерій Онісьєв.

З його слів, керівництво Нацполіції поліції ще може подати апеляцію на рішення суду.

У поліції також зазначили, що Володимир Калашнік, який тимчасово виконував обов'язки керівника міськвідділу, наразі у відпустці. Як відомо, атестаційна комісія не рекомендувала полісмена на керівну посаду.

Нагадаємо, під час атестації Валерій Онісьєв на співбесіді отримав оцінку “4” - тобто підлягає звільненню через службову невідповідність.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую