ye-logo.v1.2

Начальник поліції Хмельницького Валерій Онісьєв не пройшов атестацію і готується до апеляції

Суспільство 5557

Апеляційна комісія вже розглянула скаргу очільника кам'янецької поліції і залишила його в правоохоронних органах.

Очільник поліції Хмельницького Валерій Онісьєв не пройшов атестацію. Під час співбесіди він отримав оцінку “4” - тобто підлягає звільненню через службову невідповідність. Про це повідомив т.в.о. начальника ГУНП в Хмельницькій області Микола Семенишин.

“Він зараз готує апеляційну скаргу, і ми сподіваємося, що апеляційна комісія врахує всі критерії”, - зауважив Микола Семенишин.

За словами Миколи Олександровича, не пройшов атестацію і очільник поліції Кам'янця-Подільського Володимир Калашнік. Однак, апеляційна комісія, розглянувши його скаргу, змінила думку щодо пониження його із займаної посади.

Апеляційна комісія приймає скарги

“Я готую апеляцію та доводитиму комісії, що, можливо, мене не до кінця зрозуміли. Мабуть, я був непереконливий. Я пройшов перевірку на поліграфі, де говорив правду, що працював без хабарів”, - пояснив Валерій Онісьєв.

За словами Миколи Семенишина, атестацію не пройшли його заступники: заступник начальника обласної поліції - начальник слідчого управління Микола Кащук, заступник з оперативної роботи Василь Птащук, та заступник начальника обласної поліцї Сергій Мельник.

Сам Микола Семенишин поки що атестацію не проходив, хоча й був зареєстрований і готовий до проходження тестів. За його словами, керівник Національної поліції прийняв рішення про призначення на деякі посади відповідно до якості роботи за останні 100 днів.

Нагадаємо, опрацьовано уже 98 відсотків атестаційних листів поліцейських Хмельниччини, звільненню підлягають 16 відсотків правоохоронців.

Коментарі:

Игорь Шулаков 10.02.2016 19:44

Всех на "свалку"...!!!

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую