ye-logo.v1.2

Сніговий колапс у Хмельницькому: реакція соцмереж

Суспільство 5098
Техніки замало, щоб розчистити все місто
Техніки замало, щоб розчистити все місто. Фото: з архіву

Здається, попри прогнози, сніг був неочікуваним для комунальних служб.

Хмельницький сьогодні, 13 листопада, засипало снігом. За інформацією міськради, з 4-5 години ранку на вулиці міста вийшли майже 250 двірників з усіх ЖЕКів та комунальних підприємств, котрі розчищають від снігу прибудинкові території, посипають піском пішохідні зони.

За словами міського голови Олександра Симчишина, на дорогах міста працює також близько 30 одиниць важкої техніки: грейдери, піскорозкидачі, трактори тощо з усіх комунальних служб. У першу чергу розчищають вулиці, якими курсує громадський транспорт. Уся комунальна техніка задіяна повністю. Наразі в місто заборонено в'їзд великого транспорту.

У соцмережах активно обговорюють ситуацію на дорогах, багато хмельничан нарікають, що роботи комунальників – не видно. Люди не розуміють, чому сніг став несподіванкою, коли прогнози озвучувались цілий тиждень.

Хмельничан просять не використовувати авто без гострої необхідності і повідомляти про проблемні ділянки доріг, заїздів, дворів за коротким номером телефону 1580 (з мобільного 0675551580).

Люди залишають коментарі про роботу комунальників

Техніку користувачі соцмереж  таки бачили на вулицях міста

У міськраді кажуть, що найактивнішу роботу планують на прийдешню ніч

Водіїв просять не зставити авто узбіччях вулиць, особливо - головних, в'їздах у двори. По можливості радять взагалі залишати завтра автомобіль вдома.

За інформацією ОДА, на Хмельниччині для розчистки і посипання доріг службою автодоріг задіяно 74 одиниці техніки та 141 працівник. Комунальними службами області задіяно 164 одиниці техніки.

Директор дочірнього підприємства “Хмельницький облавтодор” Анатолій Дячук зауважив, що значно сповільнює роботу по розчистці доріг великогабаритний вантажний транспорт. Замість того, щоб проводити розчистку, працівники змушені визволяти із снігового полону загрузлі фури, які до того ж перешкоджають нормальному руху транспорту та сприяють утворенню заторів на дорогах.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую