ye-logo.v1.2

На фестивалі «Проскурівські смаколики» у Хмельницькому гостей розважатимуть народні колективи

Афіша 3695
Фестиваль відбудеться уже вдруге
Фестиваль відбудеться уже вдруге. Фото: з архіву

В обласному центрі уже вдруге відбудеться фестиваль вуличної їжі.

Уже завтра, 25 лютого, хмельничан та гостей міста запрошують на фестиваль вуличної їжі “Проскурівські смаколики” у парк ім. Т.Шевченка. Смачненьким частуватимуть 14 закладів харчування міста. Організаторами заходу вдруге стали ХОДТРК “Поділля-центр” та ресторатори.

Крім основної, смачної частини, підготували і культурну програму. До святкувань залучили народні колективи. Організатори обіцяють, що вони запалюватимуть публіку.

«Фестиваль ми приурочили до Масляної. Запросили три автентичних колективи - два з Кам'янця і один з Білогір'я. Їх хмельничани ще не бачили. Також має виступати відомий містянам колектив «Ладовиці». Вони теж представлять свою програму. Цього разу ми будемо сходити зі сцени, танцювати і співати між рядами», - зазначила комерційний директор “Поділля-центр” Олена Лямзіна.

За її словами, для любителів фотографуватись, спеціально обладнають три фотозони. Також спорудять трьохметрову Маланку, встановлять солом'яного бичка, якого в ході програми спалять.

«Народні гурти додадуть фестивалю особливого, народного колориту. Бо саме у таких віддалених містечках і селах зберігаються традиції проводів зими», - додає Олена Володимирівна.

Фестиваль вуличної їжі “Проскурівські смаколики” відбудеться у наступну суботу, 25 лютого, о 12.00 годині в парку ім.Т.Г.Шевченка.

Як святкування відбувались минулого року, читайте тут: Забуті рецепти і традиції: у Хмельницькому вперше проходить фестиваль вуличної їжі по-проскурівськи
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую