ye-logo.v1.2

Екс-голова Білогірскої райадміністрації, який збив насмерть двох людей, відпущений під заставу в 25 тисяч гривень

Суспільство 2946

Екс-глава Білогірської райадміністрації, який збив насмерть двох людей, відпущений під заставу. За свою свободу він заплатив 25 тисяч гривень застави.

За словами адвоката потерпілих, Василя Шамрая, Валентин Зарицький частково відшкодував моральні та матеріальні збитки. Зокрема, 10 тис. грн екс-голова РДА передав на поховання, ще 50 тис. грн постраждалі сім'ї отримали згодом. За своє звільнення Зарицький заплатив 25 тисяч гривень застави. Родичі загиблої Наді: «Його відпустили. Причому навіть не взявши підписку про невиїзд! Винуватець загибелі наших дітей продовжує як ні в чому не бувало гуляти на волі і їздити за кермом ».   Коликореспонденти спробували зв'язатися з самим Валентином Зарицьким, але розшукати його не вдалося - в Білогірської райдержадміністрації він більше не працює. Ні адреси, ні телефону його колеги не дають. Телефон, який вдалося знайти родичів постраждалих, не відповідав.

Нагадаємо, що вночі 24 лютого цього року глава Білогірської райадміністрації, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, збив двох жителів Красилівського району. Від отриманих травм 27-річний чоловік загинув на місці, а його 22-річна супутниця померла в лікарні від отриманих травм.

27 лютого проти голови райадміністрації було порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб). 

На наступний день розпорядженням президента Валентин Зарицький був звільнений від займаної посади. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чиновник кричав на міліціонерів:« Ви що, не розумієте, хто перед вами стоїть?! »

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую