ye-logo.v1.2

Танці, космос, НЛО на Хмельниччині (ВІДЕО)

Культура 4005

Тарас Боднарук презентує свою нову відеороботу "Ванільне небо"

Сьогодні в Хмельницькому відбудеться презентація музичного відео "Vanilla Sky" режисером якого є Тарас Боднарук. Зйомки розпочались ще минулої осені на околицях Хмельницького та Кам’янці-Подільському. Танцюристи, режисер і вся знімальна група вклали в цей проект частинку себе, своєї фантазії та креативності. Молодий, талановитий та амбіційний автор пропонує зануритись у фантастичний світ танцювального міксу, космічних просторів та літаючих тарілок. Музичний мікс від dj Gipsy супроводжує ввесь візуальний ряд, а ж до того моменту коли в небі з'являється літаюча тарілка. Хореограф проекту Алла Приступа. В центрі сюжету історія ді-джея, який після удару  дивної блискавки  потрапляє у фантастичний світ і стає свідком батлу двох команд танцюристів (його друзів),  намагаючись їх примири він стає за ді-джейський пульт...
Прем'єра ролика відбудеться в приміщенні нічного клубу "Vanilla Sky", сьогодні вночі.
- Ми завершили роботу в жовтні місяці. Негода, холод зрештою не завадили нам зафільмувати останні сцени біля Хмельницького аеродрому. Найскладнішою була поїздка в Кам’янець-Подільський. Було реально холодно, танцюристи мерзли, не вдавалось виставити апаратуру, але попри це, завдяки злагодженій роботі команди ми зафільмували заплановане. Монтажний період тривав близько трьох місяців, потім робота над спецефектими тривала паралельно — говорить Тарас Боднарук.
Нагадаємо, що у фільмографії режисера вже є одна солідна робота, філосовська притча “Балада про заблудлу людину”, яку неодноразово демонстрували на всеукраїнських фестивалях короткометражних фільмів. «Це філософська історія про Людину та її пороки, з якими головний персонаж стикається на своєму життєвому шляху, потрапляє у владу своїх внутрішніх демонів, котрі, на кінцевому етапі, гублять Людину» - говориться анотації до фільму.
Короткометражка була нагороджена “За операторську майстерність” (Кілька Хвилин, Хмельницький) та відзначена спеціальними дипломами на фестивалі “Ранок”.
Зараз режисер активно займається написанням нового сценарію, дія якого відбувається на рубежі вісімнадцятого та дев'ятнадцятого століть.
- Це дорогий проект. Костюми, стилізація під епоху, комп'ютерна графіка, вампіри та демони, які змагаються за серце...
Подробиці сюжету автор замовчує, але зрештою, це звучить не погано, зокрема для любителів жанрового кіно, містики та пригод.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую