ye-logo.v1.2

Хто крайній в країну дурнєв?

Суспільство 2805

„Дурнєв+1” – альтернативні світські хроніки, скандальний виклик тому, що вважається модним в тусовці. У цьому шоу немає питань про доходи, відпочинок або особисте життя. Так само тут немає гламурних ведучих з штучними посмішками.

Герої тусовок червоніють, бентежаться, роблять довгі паузи і закочують очі. Безглузді та абсурдні, на перший погляд питання, – насправді провокація та епатаж.
Не готові до тонкого гумору й жорсткого стьобу? Озирайтесь на всі боки і тікайте!
Ну, напевне, саме останні фрази взяла на озброєння хмельницька тусовка, і, від гріха подалі, ломанулася по кущах. А може, масові гулянки старшокласників, які веселились на випускних балах, перебили організаторам шоу „Дурнєв+1 в Хмельницькому” всю малину. Як би там не було, але й о 10 вечора, й опів на одинадцяту, та й об одинадцятій також великий зал клубу „СВ” муляв очі великими прогалинами на місцях звичного масового скупчення молоді. Порожні дивани, порожній балкон, порожній танцпол. Порівняно з тим, як узимку на концерті Дзідзьо, як-то кажуть, яблуку ніде було впасти, цього разу складалося враження, що яблука теж полякалися і поховалися.
Власне кажучи, в очікуванні початку „шоу” я намагалася хоч приблизно уявити його формат. Що буде, як буде. Адже „Дурнєв”, як на мене, шоу-несподіванка. Ти приходиш на тусовку, гарно відпочиваєш, добряче випиваєш, трохи закусуєш (ну, щоб не зразу впасти під стіл). І ось, у той самий момент, коли організм доходить до кондиції повного розслаблення та веселощів, з-за спини раптом вистрибують двоє, навіть троє (один – з камерою) диваків і починають чіплятися до тебе з ніби-то простими, але насправді дуже непростими питаннями. Тобто суть шоу – у спонтанності. А тут… Попереджений. Значить, озброєний.
Картина не вимальовувалася, тому довелося просто чекати, вбиваючи час лінивим спогляданням оточуючих, добре, що їх було небагато. Компанії за сусідніми столиками швидкими темпами „розігрівалися”, трохи закусуючи, не трохи випиваючи. Хлопці випробовували „методи зйому” і з перемінним успіхом „клеїли” самотніх дівчат. Дівчата кокетували і „стріляли” цигарки у сусідів. Офіціантки бігали між столиками. Музика гриміла. Танцпол сумував на самоті. Час йшов.
Нарешті, близько опівночі діджей радісно закричав зі сцени: „Увага! Сенсація! Вперше в нашому місті – зйомки шоу „Дурнєв+1”!” Що там ще говорив діджей зрозуміти було важко, оскільки звук залишав бажати кращого. Суцільне гуркотіння.
Тобто, все ж таки зйомки. Тобто, хто ще при пам’яті, хто не „потягне” тонкий гумор та жорсткий стьоб – ховайтесь. А хто за будь-яку ціну хоче потрапити в „тілівізор” – допивайте, розганяйтесь, вибігайте, виходьте, виповзайте на танцпол – і вперед, до слави!
Тусовка розділилася на дві частини: одна залишилася на місці, інша потягнулась на танцпол. І ще за півгодини – нарешті! – сталося! В негустому натовпі танцюючих спалахнув караючим яскравим оком ліхтар на камері оператора – і… „Поїхали!”
Про що там питала ведуча шоу – Дарина Ші (куди подівся її партнер – Олексій Дурнєв – залишилося загадкою) – невідомо, адже гуркотіння музики глушило не лише голоси, а й думки. Можливо, й у нас запитували, хто такий Ленін і чому йому в парку досі стоїть пам’ятник. Або як звали батька Олександра Сергійовича Пушкіна. Вдалося відловити лише одну „жертву” і поцікавитися, що ж там було. Як з’ясувалося, нічого страшного. Чому Хмельницький названий Хмельницький, та чим „Казантип” відрізняється від чогось там іншого.
Все інше залишається поки що таємницею. А всі, хто потрапив під невблаганне око „дурно-шоу”, можуть пошукати себе в „телевізорі”.

Яна КУШНІР.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую