ye-logo.v1.2

Переробна і легка промисловість зменшили обсяги виробництва

Економіка 2524

Про це повідомили у Головному управлінні статистики у Хмельницькій області.

За дев’ять місяців цього року значна частина переробної і легкової промисловості Хмельниччини терпить падіння порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Так, суттєво зменшилося виробництво молока (на 35,6%), масла вершкового (10,4%), спредів (25,9%).

Обсяги м’яса і субпродуктів харчових свійської птиці, свіжі чи охолоджені скоротилися на 10,5% – до 3,5 тис. т; виробів ковбасних – на 6,3% – до 4,1 тис. т; оселедці солоні – на 33,3% – до 70 т.

Така сама ситуація й із борошном (на 15,1%), крупами (понад третину), хлібобулочними виробами ( на 12,5%), печивом  і вафлями (на 6,1%), безалкогольними напоями(на 21,2%).

Також з'ясувалося, що за останні дев'ять місяців на Хмельниччині почали менше шити одягу. Так, пошиття костюмів чоловічих та хлопчачих скоротилося на 20,7% і становить 31,4 тис. штук; брюків та бриджів жіночих та дівчачих (на 19,5% – до 285,1 тис. шт.).

Майже на третину (26,3%) зменшилося виробництво взуття. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую