ye-logo.v1.2

Керівник "Подолянчика" відсвяткував ювілей

Культура 3773
Під керівництвом Івана Гуреєва "Подолянчик" досяг неабияких успіхів.
Під керівництвом Івана Гуреєва "Подолянчик" досяг неабияких успіхів.. Фото: ctdug.lviv.ua

Іван Гуреєв приймав заслужені вітання.

У Хмельницькому палаці творчості дітей та юнацтва з нагоди 50-річчя художнього керівника Народного художнього колективу України ансамблю танцю “Подолянчик” Івана Юрійовича Гуреєва відбувся його творчий вечір “Родом із “Подолянчика”. Про це повідомляє прес-служба Хмельницької міської ради. 
Цього вечора теплі слова на адресу ювіляра лунали з уст представників державних та громадських організацій міста й області, а міський голова вручив ювіляру Почесну грамоту.
У ювілейному святі взяла участь вся велика родина “подолянчиків” різних поколінь, які дарували свій талант і майстерність глядачам.

Довідка:
Іван Юрійович Гуреєв, член Національної хореографічної спілки України, Відмінник освіти України, лауреат премії імені Б.Хмельницького в галузі хореографії, неодноразовий стипендіат Хмельницької міської ради, керівник гуртка-методист, працює в ансамблі 27 років, з 2008 року - керує колективом. Під його керівництвом “Подолянчик” лише за 2011-2012 роки став лауреатом І Міжнародного фестивалю-конкурсу “Созвездия в Несебре” (Болгарія), де колектив отримав шість перших місць; три перших місця та Гран-прі на ІІІ Всеукраїнському фестивалі-конкурсі “Яскрава країна в Трускавці – 2012”; І та ІІІ місця на І Всеукраїнському фестивалі-конкурсі українського народного мистецтва “Яскрава країна на Хортиці – 2012”. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую