ye-logo.v1.2

Андранік виступить на Червоній площі й полетить на обстеження до Швейцарії

Культура 2515

Наш земляк, юний співак Андранік Алексанян, отримав надію на одужання. Талановитий хлопець має рідкісну хворобу – він не росте й у свої чотирнадцять має зріст трохи більше метра.

 Обіцяли допомогти з кваліфікованим обстеженням, адже Андранік навіть не має точного діагнозу, чимало відомих людей – і родина Кіркорових, і Юлія Тимошенко. Але далі обіцянок справа не дійшла.
І ось нещодавно з’явилося світло у кінці тунелю. Як розповіла мама співака Людмила Анатоліївна, після виступу Андраніка на «Новій хвилі» у Юрмалі до них підійшов один із гостей фестивалю й запропонував свою допомогу. «Чесно кажучи, нам чимало разів пропонували допомогу, але усе закінчувалося самими розмовами, - зізнається пані Людмила. - Я, звісно, подякувала й у глибині душі сподівалася, що саме цього разу Андраніку поможуть. Хоча й до кінця не вірила – занадто часто розчаровувались у пустих обіцянках відомих і впливових людей. Яким же приємним було наше здивування, коли нам зателефонувала секретар цього російського бізнесмена й повідомила про те, що вже придбані квитки до Швейцарії, узгоджена дата повного обстеження в одній з провідних клінік цієї країни й оплачені усі витрати, пов’язані з поїздкою та перебуванням у клініці». Що стосується особистості благодійника, мама співака каже, що незважаючи на чималі статки, він дуже скромний, тому тримає його прізвище у таємниці.
За словами Людмили Алексанян, вони вилітають до Швейцарії 27 січня й пробудуть там до 13 лютого. «Лише після цієї поїздки можна буде казати про курс лікування, строки й суми, необхідні для одужання Андраніка», - зазначає Людмила Анатоліївна.
Перед цією важливою у житті юного співака подією, він майже місяць відпочиватиме вдома у Хмельницькому. Лише за кілька днів до Нового року разом із зірками російського шоу-бізу виступить на святковому новорічному вогнику на Червоній площі у Москві.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую