ye-logo.v1.2

Його величність, різдвяний бал!

Культура 4270
Фото: Дмитра Скрипника

Клименко танцював з 16-річною донькою, Рябініна красувалась у чоловічому костюмі з метеликом, а присутніх розважали канканом дівчата з шоу-балету «Black Berry» та зачаровував грою на саксафоні Михайло Броварний

 Відразу зазначимо, що цьогоріч організатори різдвяного балу, який вже втретє влаштовували в Хмельницькому обласному академічному музично-драматичному театрі імені Михайла Старицького, відмовилися від “традиційного” сценарію, розділивши дійство на частини. Класичну – музичний супровід якій забезпечував оркестр театру під диригенством Леоніда Деркача й естрадну, де усі присутні не лише вальсували, а й на кілька композицій перенеслися на дискотечний майданчик.
Ведучими дійства були співак Андрій Клименко та художній керівник театру Марина Семенюк, яка, на відміну від Андрія, станцювала того вечора не один танець. Як зізнався кореспонденту «Проскурівського телеграфу» Андрій Клименко, справа в тому, що він не може зарахувати себе до списку гарних танцюрів й зазначив, що йому краще співати чи спостерігати за балом у ролі глядача. Проте, коли оркестр театру почав грати вальс із кінострічки «Мій ласкавий і ніжний звір», навіть заядлі скептики, які казали, що їм немає пари чи вони не вміють танцювати й у жодному разі не вийдуть на танцмайданчик, закружляли у танці – такий ця композиція викликала фурор. Не став винятком і Андрій Клименко, який запросив до танцю молоду елегантну дівчину. Як пояснив співак, це його улюблениця …16-річна донька Олександра, яка навчається у десятому класі. Дівчина, яка вісім років займалася спортивними танцями, пообіцяла, що обов’язково навчить батька танцювати, справа лише за часом.
Загалом у цьогорічному різдвяному балі участь взяло майже дві сотні хмельничан, хоча танцювала лише половина присутніх. Радувало те, що окрім балету та артистів театру, а також гостей дійства - п’яти пар, що займаються історичними танцями, було чимало звичайних хмельничан, які захотіли - хто просто подивитися, що то за такий різдвяний бал, а хто - закружляти у вальсі. Що стосується зовнішнього вигляду, то більшість дівчат і жінок були у звичайних сукнях до коліна, а тих, хто прийшов на бал у елегантних довгих вечірніх вбраннях можна було на пальцях перерахувати. Чоловіки ж віддали перевагу чорним костюмам з білими сорочками.
Родзинкою вечора став естрадний блок, у якому виступали відомі хмельницькі співаки, учасники телепроекту «Шанс», а нині – артисти театру Андрій Клименко, Тетяна Рябініна та Альона Мороз. Вони виконували як російські, так і зарубіжні хіти, серед яких - «I love You, baby» та «You simply the best». Проте справжній фурор викликали виступи саксофоніста Михайла Броварного, який виконував композицію Джеймса Бланта «You beautiful» та шоу-балету «Black Berry», учасниці якого у строкатих яскравих сукнях під бурхливі оплески виконали запальний канкан.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую