ye-logo.v1.2

Камянець-Подільський взяв участь у Міжнародному туристичному ярмарку в Польщі

Культура 2694
Фото: novini.net.ua

У польській столиці 24-26 січня під патронатом Президента міста Варшава та Маршалека Мазовецького Воєводства відбувся Міжнародний туристичний ярмарок ITM Warsaw.

Зимовий туристичний ярмарок ITM Warsaw вмістився в одній залі Варшавського центру EXPO XXI. Звертали на себе увагу солідні, кольорові експозиції туристичних фірм з Туреччини, Німеччини, Північного Кипру, Норвегії, польських регіонів, окремих готелів та туроператорів туроператорів.Як інформує ВжеІнфо, на ярмарку також був розміщений стенд міста Кам’янця-Подільського, який був представлений двома кам’янецькими готельними комплексами «7 днів» та «Гала-готель», які і взяли на себе усі організаційні витрати.
Польський екскурсовод Аліція Свіонтек вже двічі побувала в Кам’янці-Подільському і помітила відчутну різницю – за кілька років це історичне місто дуже змінилося на краще, але…
– Дороги там все ще погано означені і автошляхи – кепської якості. З другого боку, коли кілька років тому я відвідувала це місто, там не було де спати, ми ночували у приватних квартирах, а тепер – будь ласка – дуже добрий, сучасний готель у самому центрі.
Тобто, зміни помітні і помітним стає те, що Україна відкривається на туристів, вона вже їх зустрічає, – наголошує пані Аліція.
Також відмічає Аліція Свіонтек , що до Кам’янця вона поїде ще раз.
На Міжнародному туристичному ярмарку ITM Warsaw представниками Кам’янця-Подільського було проведено презентацію «Україна, як туристична дестинація корпораційних подорожей у Східній Європі». Тема презентація була зумовлена саме тим, що цьогорічна виставка робила акцент на бізнес-туризмі.
Хочеться відмітити професійну роботу представників нашого міста на виставці, це Сергій Українець – директор Кам’янець-Подільської філії ТОВ «7 днів», Андрій Булатович – заступник директора Кам’янець-Подільської філії ТОВ «7 днів», Наталія Ропій – старший адміністратор готельного комплексу «Гала-готель» та Світлана Богач – адміністратор готельного комплексу «Гала-готель». 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую