ye-logo.v1.2

Хмельницький обласний осередок Національної спілки майстрів народного мистецтва відсвяткував ювілей

Культура 3408
Фото: oblrada.km.ua

26 лютого у приміщені обласного науково-методичного центру культури і мистецтва відбулося свято майстрів народного мистецтва «Сяйво душі» з нагоди 10-ї річниці творчої діяльності Хмельницького обласного осередку Національної спілки майстрів народного мистецтва України.

Від імені голови обласної ради Миколи Дерикота митців із визначною подією привітав керуючий справами виконавчого апарату обласної ради Валерій Брицький. Про це інформує Хмельницька обласна рада.
Валерій Григорович подякував майстрам народного мистецтва за високу художню майстерність, активну виставкову діяльність, вагомий внесок у розвиток народного декоративно-прикладного мистецтва області та побажав здобутків і натхнення у подальшій творчій праці.
Окремим митцям з нагоди відзначення десятирічного ювілею посадовець вручив Грамоти обласної ради. Зокрема, майстру лозоплетіння Олені Данилицькій, майстру з декоративного розпису Ганні Єрменчук-Гручман, майстру писанкарства Валентину Ільїнському, майстру з художньої обробки соломки Наталії Лашко.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую