ye-logo.v1.2

Свято для всіх

Культура 2211
Фото: khmelnytsky.com

У в Центрі реабілітації та тимчасового перебування інвалідів з розумовою відсталістю "Родинний затишок"відзначили жіночий день

Цікаву концертну програму з веселими піснями, різноманітними танцювальними номерами, розважальними конкурсами до Міжнародного жіночого дня організували в Центрі реабілітації та тимчасового перебування інвалідів з розумовою відсталістю "Родинний затишок". Активну участь у святковому заході взяли підопічні Центру та їхні батьки. Про це інформує Хмельницька міська рада.

Цікаво, що в якості призів найактивнішим вручали сувеніри, які напередодні свята виготовили самі підопічні разом із фахівцями.
Директор Центру Антоніна Корчинська, вітаючи учасників свята, побажала їм міцного здоров’я, великого щастя, натхнення та терпіння.
На закінчення святкової програми для молодих осіб з обмеженими можливостями провели святкову дискотеку та організували солодкий стіл.
Молоді інваліди Центру реабілітації «Родинний затишок» та гості залишились задоволеними яскравим святом, яке сповнило їх позитивною енергією. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую