ye-logo.v1.2

Театр “Дзеркало Всесвіту” презентував нову виставу про кохання

Культура 3017
Марина Сліщук та Олександр Ландаус у головних ролях.
Марина Сліщук та Олександр Ландаус у головних ролях.. Фото: автора

У народного молодіжного театру “Дзеркало Всесвіту” знову прем’єра. Цього разу це лірична історія “Вільні метелики кохання” за п’єсою Леонарда Герша.

 Вона стала другою у триптиху вистав про любов, які театр запланував на цей сезон. У грудні минулого року відбувся показ “Уб’ємо любов?” за мотивами п’єси Едварда Радзинського, незабаром планується комедія “Примадонни”.
“Досить складно братися за п’єсу, яка з тріумфом йшла на Бродвеї, була успішно екранізована, поставлена у 40 країнах світу, однак ми вирішили спробувати, - розповів режисер Іван Кропліс. - Близько восьми тисяч театрів поставили “Метеликів”, приємно, що серед них є і наш”.
“Вільні метелики кохання” - це лірична драма, котра розповідає історію кохання хлопця із багатої родини, який має певні фізичні особливості (які — глядач зрозуміє під час перегляду), і екстравагантної дівчини, котра мріє стати актрисою. Вистава сповнена сентиментальних та відвертих розмов, жартівливих та хвацьких діалогів, сленгових слів та ліричних віршів.
Головні ролі зіграли Олександр Ландаус (Дональд) та Марина Сліщук (Джіл). Також у виставі взяли участь Тамара Греля (Місіс Бейкер) та Борис Ковальський (Ральф Остін), а 11-річний Артур Раца (маленький Донні) вперше вийшов на сцену. Актори настільки вони вжилися у ролі, що тримали глядачів у напрузі протягом двох годин. А після завершення вистави зал довго аплодував стоячи та емоційно обговорював побачене.
“Вільних метеликів кохання” можна буде переглянути 17 та 24 березня у міському Будинку культури. Початок о 18:00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую