ye-logo.v1.2

Стипендії міської ради отримують 20 митців та 14 дітей

Культура 2466
 Цьогоріч стипендіатами міської ради стали 20 митців та викладачів шкіл естетичного виховання. Також стипендії призначені 14 дітям, які досягли успіху у музиці, живописі, хореографії, театральному та декоративно-ужитковому мистецтві.
Цьогоріч стипендіатами міської ради стали 20 митців та викладачів шкіл естетичного виховання. Також стипендії призначені 14 дітям, які досягли успіху у музиці, живописі, хореографії, театральному та декоративно-ужитковому мистецтві.. Фото: Дмитра Скрипника

Міський голова вручив митцям та обдарованим дітям свідоцтва на отримання персональних стипендій.

 Цьогоріч стипендіатами міської ради стали 20 митців та викладачів шкіл естетичного виховання, серед яких директор дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва Олена Скорупська, режисер аматорського театру “Дзеркало Всесвіту” Іван Кропліс, керівник колективу мажореток “Альфа” Олександр Мильніков тощо.
Також стипендії призначені 14 дітям, які досягли успіху у музиці, живописі, хореографії, театральному та декоративно-ужитковому мистецтві.
Розмір “дорослої” стипендії становить 573 грн. (половина мінімальної зарплати), “дитячої” - 344 грн. Стипендіати отримуватимуть кошти щомісячно протягом року.
Міський голова пообіцяв митцям, що влада і надалі піклуватиметься про розвиток культури у Хмельницькому. До прикладу, заплановано провести ремонт фасаду та хореографічного залу у міському будинку культури, відкрити до кінця року чотири нових класи у дитячій школі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, що на Проскурівській.
“Ми налаштовані на те, щоб повернути першій музичній школі частину приміщення, а також розглядаємо можливість створення театральної студії при монотеатрі “Кут”, щоб якомога повніше використовувати його”, - сказав Сергій Мельник.
Також міський голова пообіцяв, що влада реконструює кінотеатр ім. Т. Шевченка у палац культури і кіно власними силами у разі, якщо інвестора для цього так і не вдасться відшукати.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую