ye-logo.v1.2

Антитіла у Хмельницькому довели: поєднати можна все (ВІДЕО)

Культура 2623

Дреди барабанщика і сорочка вокаліста, радянська зала і сучасна апаратура, «ванільні» дівчатка і «дорослі тьоті». Антитіла у Хмельницькому зуміли поєднати, здавалося б, непоєднуване.

У четвер, 11 квітня гурт Антитіла вдруге завітали до Хмельницького. Перший раз хлопці приїжджали напередодні виборів, в рамках передвиборчої програми однієї із політичних партій. Цього ж разу музиканти привезли уже не політичну, а лірично-рокову програму «Мова». 
Від самого початку приїзд гурту супроводжувався суперечностями. Спочатку організатори змушені були шукати залу, оскільки, за чутками, «важкі» концерти у Хмельницькому міському будинку культури проводити ніби-то заборонили. Тому Антитіла «прописали» у залі ЦНТІ. Вже на самому концерті вразило поєднання радянського, за умовами і стилем, залу і сучасної апаратури, яку технічний персонал якось зумів прилаштувати наневеликій сцені. Коли зал почав заповнюватися то підлітками, які вже при першій появі музикантів почали в прямому сенсі «пищати» від задоволення, то дорослими доглянутими панянками, стало зрозуміло – Антитіла поєднують непоєднуване.
«От не вкладається в голові, що рокові, нехай і наполовину попсові, виконавці, виходять на сцену в акуратних брюках з класичним ремінцем і сорочкою, а позаду кумедний барабанщик із дредами», – дивується пані, яка сидить поруч і лише ногами відбиває ритм кожної пісні. Ось вам і ще один парадокс від прихильників гурту.
І наостанок, порушення ще одного стереотипу. Зазвичай артистів знімають на теле- та фотокамери. А вокаліст гурту Тарас Тополя, у Хмельницькому встигав і співати і знимкувати публіку на фотоапарат. Навіть у мікрофон оголошував: усі танцюймо, я вас знімаю для свого архіву!
Ну що ж, ми теж відзняли кілька хітів для архіву.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую