ye-logo.v1.2

Юні інспектори виявляли кмітливість (ФОТО)

Культура 2742
Фото: mia.km.ua

У Хмельницькій області пройшли обласні зональні змагання КВК юних інспекторів руху.

Кращих з найкращих вибирали протягом чотирьох днів. В обласному центрі у фіналі демонстрували свою майстерність команди Кам‘янця-Подільського, Шепетівки, Ізяслава, Білогір‘я та Хмельницького.

 Як інформує УМВС України в Хмельницькій області, цього року вперше у конкурсі взяли участь вихованці професійних технічних училищ і шостим учасником КВК ЮІРу стали учні Хмельницького центру професійно-технічної освіти торгівлі та харчових технологій, команда «Світлофор».

Залучення широкого загалу школярів до участі у подібних заходах спрямоване на запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, прищеплення неповнолітнім поваги до професії працівника міліції, організацію змістовного дозвілля молоді, виховання у них культурних та естетичних смаків, зміцнення дружніх зв’язків між командами КВК ЮІР.

 Юні інспектори руху протягом чотирьох годин демонстрували цікаві й захопливі номери. Це були гумористичні та сатиричні сценки про невдалих пішоходів, невмілих та зухвалих водіїв на «крутих» іномарках, мюзикл за участю славнозвісного символу міліції Славка Хоробрика. Яскраві костюми, переробки популярних пісень, частівки та запальні танці нікого в залі не залишили байдужими.

Ветеран Державтоінспекції та керівник загонів ЮІР в Хмельницькій області Віталій Прохорчук подякував дітям за чудове дійство, а начальник відділу кадрового забезпечення та профілактичної роботи Державтоінспекції області підполковник міліції Олександр Волкотруб оголосив переможців та вручив учасникам команд безліч подарунків.

 Третє та друге місце розділили команди «Ремікс» з Ізяслава та хмельницькі «Фани ДАІ». А ось путівку в Артек 18 квітня у Броварах Київської області буде виборювати команда з Шепетівки «НОН СТОП», учасники якої посіли першу сходинку.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую