ye-logo.v1.2

День молоді: Холодна війна, паркур і пляжна амуніція (ФОТО, ВІДЕО)

Культура 5026

У Хмельницькому день молоді святкують з розмахом і «спекотним» морозивом

Саме зараз, у неділю 30 червня, на майданчику біля кінотеарту імені Т.Г.Шевченка, тривають «скажені» конкурси, битва морозивом, роздача призів і подрунків, паркур, велошоу і, звісно ж, зустрічі зі знайомими, пісні не лише на сцені, але й всім майданом, і все це супроводжується танцями. 


Організатор – департамент освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації – «підтягнули» для молоді не просто концертну програму із нагородженням активних хмельничан у різних галузях. На площі відбувалися фестиваль морозива, й опісля – справжні війни холодним задоволенням, конкурс малюнку на мольберті, асфальті та з пластиліну.
Паралельно працювало містечко майстрів народного мистецтва та художників області, проходили спортивні розваги для дітей. На паралельних імпровізованих майданчиках представники «Salsa Dens Studio» навчали бажаючих танцювати сальсу, а сміливці стрибали показуючи майстерність паркуру та чудеса велошоу.
Торгова марка «Ласунка» протягом усього свята дарувала дітям та молоді різноманітні подарунки, так необхідні влітку: пляжні парасольки, рушники, в’єтнамки, а також багато морозива. Для тих, хто не просто любить морозиво, а «купається» у ньому, організували битву морозивом. 
Молодь не розходилася до самої ночі: танцювали під музику та пісні гуртів "Відверті" і "Станза", спостерігали і навіть намагалися долучитися до фаєр-шоу від студії "Вогень".
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую