ye-logo.v1.2

Стас П’єха у Хмельницькому фотографувався з шанувальницями та роздавав автографи (ВІДЕО)

Культура 4141

Більше двох годин радував своїм співом Стас П’єха усіх, хто 9 листопада завітав до обласної філармонії на концерт, який відбувся у Хмельницькому в рамках всеукраїнського туру, присвяченого десятиріччю його творчій діяльності.

 Подивитися на виступ харизматичного красеня, онука народної артистки Радянського Союзу, легендарної Едіти Станіславівни зібралась майже повна зала шанувальників його таланту. Коштувало таке задоволення від 180 до 450 гривень. Проте навряд чи хтось пожалкував про витрачені на концерт гроші, адже у Хмельницькому Стас П’єха виклався на усі 100% – не лише виконував улюблені хіти, а й активно спілкувався із залом, жартував, іронізував: «хто не аплодує, той Філіп Бедросович», розповідав цікаві історії з життя та курйози з гастролей. До того ж, пародіював у чорних круглих окулярах Лепса, співав колискову, написану 15 років тому для …ще ненародженої доньки й тимчасово переприсвячену новонародженій племінниці Василисі, яка з’явилась на світ 2 жовтня. Окрім цього – танцював «запальні» па, грав на клавішних, виходив до глядачів у залу, дарував щасливчикам, обраним його музикантами навмання, «свіженький» диск та книгу власних віршів «Голий». А семеро шанувальниць таланту Стасу П’єхи навіть отримали унікальну можливість заспівати разом із своїм кумиром на одній сцені.
До речі, співак не лише «подарував» хмельницьким глядачам дві пісні «на біс», а й після півгодинного перепочинку після закінчення концерту, близько десятої години вечора, розпочав у залі філармонії автограф- та фотосесію для найстійкіших своїх шанувальників, яких дочекалось свого улюбленця більше сотні.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую