ye-logo.v1.2

У Хмельницькому відбувся концерт юних піаністів

Культура 3465
автора
Вікторія Надгребельна навчається у треторму класі школи мистецтв . Фото: автора

Дев’ятирічна Вікторія Надгребельна та її старші колеги продемонстрували майстерну гру.

У Хмельницькому обласному художньому музеї відбулося свято фортепіанної музики за участю вихованців дитячої школи мистецтв. Це був практично сольний концерт талановитої дев’ятирічної піаністки Вікторії Надгребельної, яка вже завоювала кілька нагород всеукраїнських та обласних конкурсів. Також виступали старші учні Кароліна Пасатюк, Олесь Буймістер та Ольга Крентовська.

Концерт фортепіанної музики

Учасники концерту фортепіанної музики.


“Їх всіх об’єднує величезна любов до музики. Адже це титанічна праця — займатися щодня по чотири години, для цього треба любити свою справу, - розповідає викладач фортепіано Хмельницької дитячої школи мистецтв Ірина Собчук — Будь-який виступ — це маленький іспит. І як ми його складемо сьогодні, судити вам, глядачі”.
Юні таланти презентували свіжу програму, яку готували лише три місяці. Звучали твори як світових класиків, зокрема Баха, Моцарта і Бетховена, так і сучасних українських композиторів, наприклад, Людмили Шукайло, Богдани Фільц та інших.
“Програма досить складна. Віка, яка навчається у третьому класі у школі мистецтв, грає на рівні учнів сьомого-восьмого класу, старші діти також демонструють високий рівень”, - каже пані Ірина.
Юна піаністка Віка Надгребельна мріє стати музикантом.
“Мені мама запропонувала ходити на музику. Спочатку я ставилася не дуже серйозно, а зараз щодня займаюся мінімум по півтори години на день”, - розповіла дівчинка.
22 лютого у дитячій школі мистецтв відбудеться масштабний концерт за участю юних музикантів, присвячений творчості Бетховена.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую