ye-logo.v1.2

На концерті у Хмельницькому Наталя Фаліон вирішила балотуватися у президенти

Культура 3958
автора
Фото: автора

А з колективу «Лісапетного батальйону» сформують новий Кабінет Міністрів.

У черговий раз виступ переможців телевізійного шоу «Україна має талант» зібрав повний зал академічного музично-драматичного театру ім. Старицького у Хмельницькому. Для хмельничан доставляли стільці, а декому довелося і постояти.

«Немає більшого щастя, як виступати на своїй землі, для своїх справжніх українців, які уже на третій концерт у Хмельницькому йдуть і зупинити не можна. Я вам дякую за народну любов. І ми ще будемо виступати — 18 лютого на численні прохання тих, хто не потрапив сьогодні у цей зал. Ми ще раз приїдемо у своє прекрасне, рідне, дороге місто», - запевнила зі сцени Наталя Фаліон.

«Лісапетний батальйон» заспівав 13 пісень для хмельничан, які Наталя Фаліон традиційно розбавляла жартами «з перчинкою». Проте не лише переможці телевізійного шоу «Україна має талант» завітали до нашого міста. Вінничани Микола Янченко та Тетяна Денисюк тішили глядачів своєю лірикою.

Палка підтримка хмельницької публіки наштовхнула маманю-комбат на думку, що їй уже пора йти до влади.

«Ви знаєте, що я собі надумала? Буду йти у президенти. А з «Лісапетного батальйону» зробимо новий Кабінет Міністрів. Шкода лише, що Ганьки нема. Ви, мабуть, знаєте, що вона заслабла — у неї зіркова хвороба», - розповіла лідер гурту.

Загалом концерт тривав три години — хмельничани підспівували, сміялися та шаленими оваціями подякували «Лісапетному батальйону» за ще одну порцію драйву та позитиву.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую