ye-logo.v1.2

Талант-шоу по-хмельницьки (ФОТО)

Культура 4787
Дмитра Скрипника
За кулісами. . Фото: Дмитра Скрипника

У подільському конкурсі «Я артист» взяло участь півтори сотні митців. Найкращих покажуть по телебаченню

Місцеве талант-шоу «Я артист», яке стартувало наприкінці минулого року, визначилося із півфіналістами. Із 150 талановитих подолян обрали 33 учасника. Зараз відбуваються зйомки телевізійної версії півфіналу, яку глядачі зможуть переглянути у лютому на телеканалі «Поділля-центр». Вони ж оберуть і десятку найкращих шляхом СМС-голосування.
«Заявки надходили з усіх куточків області, особливо активними були Теофіпольський і Славутський райони. Є навіть один учасник з Криму», - розповідає продюсер проекту Андрій Клименко. – Один з учасників, репер зі Старокостянтинівщини навіть написав спеціально для проекту пісню».
«Результати перевершили усі очікування. Учасники – дуже талановиті і цікаві, під час проекту відчуваєш стільки адреналіну та позитивних емоцій», - розповідає режисер проекту Ольга Бексяк.
Обмежень в умовах конкурсу практично немає: у ньому взяли участь митці віком від 6 до 64 років у різних жанрах, але найбільше виявилося охочих продемонструвати свої вокальні дані. Серед учасників є як добре знайомі зі сценою митці, переможці численних конкурсів і чемпіонатів, так і ті, хто вперше вирішив вийти на публіку.
Кореспондент інформаційного порталу ye.ua завітала на зйомки талант-шоу у театр ім. М. Старицького, щоб познайомитися із його учасниками.
У танцювальному гурті «United Ginger Crew» серед шести непосидючих хлопчиків є одна дівчинка – десятирічна Маша Мельник. Вона займається хіп-хопом півроку, і сподівається, що її колектив вийде у фінал.

Я артист

Юні хіп-хопери.

«З дітьми працювати легше, ніж з дорослими: якщо їм щось подобається, то це надовго. А задача тренера – роздмухати цю любов, зацікавити ще більше», - розповідає тренер хіп-хоп-команди Анастасія Рижова, яка називає своїх підопічних ласкаво «імбирями» («ginger» з англійської перекладається як імбир – прим. авт.).

Я артист

Анастасія Рижова наставляє своїх вихованців перед виступом.

13-річна Каріна Кумар грає на фортепіано та займається вокалом, є учасницею ансамблю «Тоніка». Для передачі вона підготувала пісню Тіни Кароль «Зелен клен».
«Музика – це моє життя, у майбутньому хочу стати відомою співачкою», - каже дівчина.

Каріна Кумар любить співати.

А ось для 59-річної Тетяни Болбової участь у талант-шоу «Я артист» - це перший виступ на сцені. Вона почала співати три роки тому під «Караоке», і тепер вирішила спробувати свої сили.
«Я – тренер з тенісу. Хочу бути прикладом для своїх вихованців, для молоді, показати їм, що потрібно сміливо йти до своєї мети і нічого не боятися», - каже пані Тетяна.

Я артист

На сцені - рок-гурт "RemiX" із Дунаївців.

Юна танцівниця Діана Гарнік у свої десять років є володарем багатьох нагород. Вона – чемпіонка Європи і світу, а також багаторазова чемпіонка України з танцю живота. Для виступу вона разом з тренером Юлією Дембіцькою підготувала складний номер, у якому танцює із важким канделябром на голові.
«І хоч я часто виступаю, але кожного разу дуже хвилююся», - каже дівчинка, яка мріє стати відомим хореографом.

Діана готується до виступу.

До Восьмого березня організатори планують провести гала-концерт за участю найцікавіших учасників проекту і зіркових гостей із столиці. Натхненні проектом, вони планують не зупинятися на досягнутому та проводити конкурс щорічно.
«Перед учасниками відкриються непогані перспективи. Адже тих артистів, які викличуть наш жвавий інтерес, ми будемо продюсувати. А переможцю талант-шоу знімемо кліп», - розповів Андрій Клименко.

Я артист

"Тут місце справжнім талантам", - переконана організатор шоу Ольга Бексяк.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую