ye-logo.v1.2

DZIDZIO у Сатановi: загублені діти та літаючі диски

Культура 3511

Концертом відзначили День Закоханих жителі невеличкого містечка.

З небувалим розмахом День закоханих святкували у Сатанові цієї суботи, 15 лютого. Привітати зі святом на Поділля приїхали «Гуцул-Хуліган» з Івано-Франківська співак Василь Мельникович, скрипаль Антон Вараниця, хмельницькі студія танцю «Тріумф» та команда КВК «Отдыхаем вместе», а «цвяхом програми» став виступ мегапопулярного DZIDZIO.
Концерт проходив на центральній площі Сатанова, куди цього вечора прийшли мабуть усі жителі містечка. Перед сценою утворили дві фан-зони: поближче - для тих, хто придбали квитки за 30 гривень, подалі - для тих, хто прийшов без перепусток. Принаймні таке склалося враження. Хоча перед концертом усіх попросили вийти за межі площі, яка знаходиться у дворі будівль, а пропуск людей нібито повинен був бути за квитками.
Початок виступу артистів дещо затягнувся через проблему із освітленням — раз по раз зникала електрика. Першими на сцену вийшли танцюристки із хмельницької студії «Тріумф», дещо «розігрів» публіку Василь Мельничук, а у перерві між виступами глядачів розважали «кевеенщики».
Перед виходом на сцену «цвяха програми» був проведений аукціон, переможець якого отримав право анонсувати появу DZIDZIO. Місцевий житель на ім'я Віталій виклав за це задоволення 500 гривень. Коли ж «мегапопулярний» співак явився перед публікою, охорона не зуміла стримати людей, які «ломанулися» під сцену. У натовпі почали губитися діти, тому DZIDZIO не раз доводилося оголошувати імена дітвори, яка відбилася від батьків.
Не залишилися осторонь подій в Україні артисти, які подякували тим, хто зараз на Євромайдані.
«Знаєте, я не політик, але під час концертів на сході України намагаємося пояснити людям, що їх трохи обдурюють. Хочу сказати дякую усім, хто зараз знаходиться у Києві на Євромайдані», - сказав DZIDZIO.
Співак виконав усі свої популярні пісні, жбурляв у натовп диски та календарі, а також фотографувався прямо на сцені з дівчатами, яким пощастило продертися повз охорону. До речі, на концерті DZIDZIO були і хмельничани, які не стали очікувати приїзду співака до Хмельницького 4 березня.
«Дізналася про виступ DZIDZIO у Сатанові і вирішила приїхати. Отримала масу позитивних емоцій. А враховуючи, що вдалося пройти під сцену без квитка, то вийшло, що приїхати сюди обійшлося дешевше, аніж брати квиток на концерт DZIDZIO у Хмельницькому. До того ж тут можна і пострибати, і потанцювати, чого не зробиш у приміщенні театру», - розповідає хмельничанка Світлана Пучок.
На виступі DZIDZIO у Сатанові свято не закінчилося, вечір продовжив «open air».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую