ye-logo.v1.2

Актуальність творчості Шевченка

Культура 4128
Фото: reglibrary.mk.ua

Конкурс під такою назвою оголосив обласний громадський комітет з відзначення 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка.

За словами голови комітету, заслуженого журналіста України Світлани Кабачинської, до 10 квітня на адресу журі (29000, м.Хмельницький, проспект Миру, 101, МАУП, з поміткою «На Шевченківський конкурс») усі бажаючі можуть надіслати поштою або подати особисто літературні, драматургічні, публіцистичні, музичні твори, наукові дослідження, твори образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, які розкривають роль особистості і творчості Тараса Шевченка у формування української нації, їхній вплив на історію і сучасне життя України. Підсумки конкурсу будуть оголошені 17 квітня. Переможців чекають дипломи та пам’ятні подарунки. Члени комітету сподіваються, що конкурс заохотить багатьох подолян, а особливо педагогів, школярів та студентів, до глибшого вивчення творчого спадку Кобзаря, його осмислення в контексті новітньої української дійсності.

Тетяна ГРЕЧАНА.

Коментарі:

Вадим Мельник 06.03.2014 15:43

Без сумніву переможцем даного конкурсу має стати міський голова Ізяслава, який на честь 200 річчя Кобзаря, подарував місту шалений витвір монументального мистецтва. http://krapka.km.ua/vstanovleno-pohruddya-tarasa-shevchenka-foto/

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую