ye-logo.v1.2

Хмельничан запрошують на виставку чернігівського фотографа

Культура 3047
Миколи ТУРЧИНОВА
Фото: Миколи ТУРЧИНОВА

Микола Турчин презентуватиме серію пейзажів.

Фотовиставка члена Національної спілки фотохудожників України Миколи Турчинова “Незвичне у звичайному” відкриється 7 серпня. Хмельничани зможуть побачити оригінальний погляд на, здавалося б, прості і знайомі кожному пейзажі — будинки, церкви, поля, дороги... Це понад три десятки фотографій, знятих автором протягом шести-семи років.
У п'ятому класі Миколі подарували його перший фотоапарат — “Смена-2”. Згодом фотографія стала його хобі, а потім, коли припинила існування будівельна організація, в якій трудився Микола Павлович, то перетворилася на нову професію. А Микола Турчин завдяки своїй майстерності став членом Національної спілки фотохудожників України.


Персональні виставки майстра у Чернігові — це завжди подія. Не так давно його роботи побували у складі виставок Національної спілки фотохудожників України в Ірані та Румунії. Також у творчому доробку — фотоілюстрації до книг, співучасть у випуску фотоальбомів про історичні та архітектурні цінності рідного краю. Найбільше Микола Турчинов полюбляє знімати пейзажі.


Серед нагород, які Микола Павлович Турчин отримав останнім часом, для нього найбільш цінні Золота медаль за перше місце у фотоконкурсі, який проводила газета «День» та Почесна грамота митрополита Київського і всієї України Володимира.


Відкриття виставки заплановане на сьоме серпня о 16.00 у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва (вул. Проскурівська, 56).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую