ye-logo.v1.2

Відомий столичний фотограф та кінооператор Наталя Компанцева привезе у Хмельницький персональну виставку

Культура 3061
Фото: Наталі КОМПАНЦЕВОЇ

Вона запрошує мешканців міста поглянути на “Чарівну скромність Парижу”.

“Париж — це незабутні емоції, якась особлива атмосфера міста, його вулиць, парків, не кажучи вже про архітектуру, музеї, палаци. Це місто кохання і закоханих, які їдуть сюди з усього світу — з Японії, Китаю, Філіппін, щоб тут відзначити своє одруження. У кожного, хто побував у цьому місті — свій Париж”, - розповідає пані Наталя, для якої мандри звичні з дитинства.
Вона пропонує подивитися не на парадний Париж, який можуть побачити туристи за два-три дні, а на місто звичайних людей, які поспішають, розважаються, люблять одне одного... Спочатку Наталя Компанцева задумувала виставку вуличної фотографії, однак не змогла пройти повз парижан, їхнього шарму та чарівності.
Хмельничани зможуть побачити Париж очима мисткині — чорно-білі документальні світлини, яких не знайдеш у туристичних путівниках.
Відкриття виставки відбудеться 3 серпня о 16.00 у музеї-студії фотомистецтва за адресою: вулиця Проскурівська, 56. Буде присутня автор.
Довідково:
Наталя Компанцева — відомий український кінооператор, зняла фільми “Зелене золото Якутії”, “Вірний Руслан”, “Академік Лебедєв”, “Хто гоїв рани козакам” та інші. Її стрічки неодноразово отримували міжнародні нагороди, її світлини виставляються на українських та закордонних фотосалонах. За своє життя пані Наталя змінила кілька професій, визнаним фотографом стала відносно недавно (зараз мисткині 74 роки).
Наталя Компанцева — організатор міжнародного жіночого фотоконкурсу “Планета дітей”. До речі, у минулому році вона була у Хмельницькому, представляючи найкращі роботи конкурсу.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую