ye-logo.v1.2

Брати Гадюкіни у Хмельницькому про потойбічних жінок і жабу, яка «душить Вову» (ФОТО, ВІДЕО)

Культура 3707
Фото: автора

9 листопада, в рамках всеукраїнського туру Брати Гадюкіни представили у Хмельницькому новий альбом «MADE IN UKRAINE» та пісню про Вову.

Вони повернулися після довгої паузи. Вже без Кузі, але все ще такі ж драйвові, з новими хітами та старими, які вже стали майже народними. Шістнадцять нових треків записаних у притаманній Гадюкіним манері з українським ритм-блюзом, реггі, львівським шансоном. У їхніх текстах нещаслива любов, патріотизм, який відроджується, еміграція і навіть про молитви над гаджетами!
Соліста Сергія Кузьмінського, який помер у 2009 році від раку горла, за словами музикантів, «неможливо замінити, тому співають усі». Однак, на місці не стоять, розвиваються. За словами Ігоря Мельничука, одного із учасників гурту, з того часу вони відійшли від пісень із суржиком, стали «дорослішими».


Вони стартували як гурт у 1988 році у місті Львів. За цей період вони випустили 4 студійні альбоми, 4 концертні альбоми та 2 збірки хітів. Припинили свою діяльність у 1995 році і відновили – в 2006 для концерту в київському «Палаці спорту». Тоді «Брати Гадюкіни», зібрали 15 000 глядачів. У 2009 році помер фронтмен гурту Сергій Кузьмінський, заний як Кузя, а вже у 2011 році гурт знову зібрав найбільший український концертний зал - для триб'ют-концерту в пам'ять про Сергія за участю кращих українських рок-груп.

Минулої зими гурт вирішив повернутися і у вересні цього року випустив новий альбом «Made in Ukraine» з яким і гастролює Україною.

<

>

<

>

У Хмельницькому музиканти запалювали публіку як новими, так і уже давно відомими хітами. Розповіли про «потойбічних жінок» та про те, що головна їхня ознака – відсутність тіні.

<

>

Більше відео з концерту Братів Гадюкіних у Хмельницькому можна подивитися на каналі Газети Є у YouTub

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую