ye-logo.v1.2

Вистава «Метод Грьонхольма», або На що ви здатні заради престижної посади?

Культура 2648
Фото: автора

У Хмельницькому академічному театрі ім. М. Старицького відбулася прем'єра сучасної п'єси.

Театр Старицького порадував хмельницького глядача оригінальною постановкою — офісним трилером «Метод Грьонхольма, або Терміново потрібен». Автор п'єси — сучасний іспанський драматург Жорді Гальсеран.
За словами режисера-постановника Дмитра Гусакова, робота над п'єсою потребувала від нього та акторів клопіткої роботи, адже матеріал складний. Та результат був того вартий — дві години глядач перебував у постійному напруженні, дивувався новим і новим поворотам у сюжеті, а розв'язка і зовсім приголомшила.
Не будемо розкривати сюжет — він досить закручений, і глядач постійно намагається передбачити розвиток подій. Розпочинається усе досить просто: чотири кандидати на високу посаду у престижну фірму приходять на співбесіду. Та через декілька хвилин вони дізнаються, що обирати претендента їм доведеться самотужки... А ще через деякий час — що одна людина є «підсадною качкою». Таким чином фірма випробовує метод Грьомхольма — своєрідний спосіб найму працівника, який дозволяє обрати «не добру людину, яка прикидається покидьком, а покидька, який буде здаватися доброю людиною».


Вистава демонструє, на що готова піти людина, на яку брехню чи грубість, щоб отримати омріяну посаду. В деяких моментах глядачі можуть впізнати своїх знайомих, в інших — самих себе.
Ролі у виставі виконали: Мерседес — Елла Санько, Фернандо — заслужений артист України Микола Валівоць, Енріке — заслужений артист України Степан Бортнічук, Карлос — Тарас Юровський. Усі вони отримали заслужені оплески та квіти від хмельницьких театралів.


У цьому місяці прем'єрну виставу можна переглянути 4 і 22 лютого. Початок о 18.30. Телефон каси Хмельницького обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Старицького — 65-59-25.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую