ye-logo.v1.2

Індія манить

Культура 3280
Яскраві кольори, запальні танці, проникливі пісні – завдяки їм індійське кіно раз і назавжди западає в душу кіноманам
Яскраві кольори, запальні танці, проникливі пісні – завдяки їм індійське кіно раз і назавжди западає в душу кіноманам

Вас також манить і хвилює індійське кіно? Це унікальне надбання загадкової східної культури захоплює й дивує глядачів усього світу вже понад століття.

Прем'єра першого повнометражного індійського фільму відбулася ще у 1913 році, відтоді Боллівуд (індійський аналог Голлівуду) обігнав Голлівуд за кількістю випущених фільмів втричі. Яскраві кольори, запальні танці, проникливі пісні – завдяки їм індійське кіно раз і назавжди западає в душу кіноманам. Можливість приєднатися до їх лав мають і жителі Києва, Дніпропетровська, Запоріжжя, Харкова, Вінниці, Львова, Новомосковська, Обухова, Полтави, Тернополя, Українки, Херсона, Хмельницького та Черкас, де компанія «ВОЛЯ» запустила перший телеканал індійського кіно HD-якості – Bollywood HD. Він пропонує кращі картини, створені на кіностудіях Боллівуду.
Глядачі каналу зустрінуться з багатьма зірками індійського кіно: пристрасною Айшварією Рай, жіночною Зінат Аман, безстрашним Рамом Капуром, хоробрим Девом Анандом та іншими. І все це у форматі високої чіткості – HD, у якому живий звук створює в барвистих музичних фільмах ефект повної присутності. Ви зануритеся в атмосферу справжніх східних традицій, адже навіть пісні у фільмах – це обробки місцевих наспівів, які коріняться у сивій давнині.
Варто лише спробувати – і ви не залишитеся байдужими до індійського кіно. До того ж індійський кінематограф може зацікавити як жінок, так і чоловіків, від малого до старого. Тож дозвольте чарівному світу Індії вас полонити!
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую