ye-logo.v1.2

На зеленому фестивалі у Хмельницькому чекають Міністра Жданова

Культура 2111

Фестиваль “Green Fest” триватиме два дні – 27 та 28 червня.

Запрошення Міністрові молоді та спорту України Ігорю Жданову голова правління Хмельницького молодіжного клубу розвитку Степан Кушнір передав і факсом, і розмістив у соцмережах. Каже, щоб точно прочитав.
Степан називає фестиваль «молодіжним дивом» і переконує Міністра, що його присутність покаже вагу цього заходу у суспільстві.
«Відповідно до ваги “Green Fest” у молодіжному суспільстві міста й області, зважаючи на наполегливість організаторів та очікування відвідувачів (…) запрошуємо Вас відвідати найбільше молодіжне дійство нашої області – фестиваль “Green Fest”, що проходить на підтримку створення унікального для України молодіжного парку в місті Хмельницькому. Ваше привітальне слово учасникам та організаторам Фестивалю стало б найкращою ілюстрацією значимості молоді для Українського суспільства й значимості «молодіжного дива» в масштабі цілої країни!» – йдеться у запрошенні.
Урочиста частина відбудеться 28 червня 2015 року на території міського пляжу, на головній великій сцені о 15:00.
Програма фестивалю, за словами організаторів налічує більше 50 різноманітних заходів у напрямках спорту, дозвілля, навчання та неформального навчання, здорового способу життя, мистецтва, волонтерства та інших.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую