ye-logo.v1.2

Три іноземні мови і проблеми молодих матусь. Як у Хмельницькому обирали найкрасивішу школярку (ФОТО, ВІДЕО)

Культура 7406
Традиційно, дівчата дефілювали у шкільній формі
Традиційно, дівчата дефілювали у шкільній формі. Фото: автора

Нагороди отримали всі конкурсантки, та головний титул дістався Лоліті Пилипчук.

У Хмельницькому конкурс краси серед шкільної молоді проводять уже вп`яте, і цьогоріч на звання «Шкільної красуні» претендувало 12 дівчат. Одразу ж після відбору одна з них, Вікторія Рибак, вибула, тож у фінальному етапі 16 лютого опинилося 11 конкурсанток.

Дівчата прозповідали про себе у відеовізитках, демонстрували міні-проекти щодо покращення міста, показували таланти і дефілювали у кількох образах.

І якщо минулі роки школярок оцінювали за артистичність, то цього року журі звертало увагу на громадянську позицію в інтелектуальному конкурсі.

Зі слів режисера конкурсу Юлії Ковальчук, для дівчат це завдання було найважчим, адже конкурс міні-проектів стартував уперше, і вони не знали, як готувати презентації, як їх правильно подавати… Але в результаті саме це завдання й стало родзинкою цьогорічного конкурсу.

У дівчат було декілька дефіле: у вечірніх сукнях, у ділових костюмах та у шкільній формі.

У своїх проектах школярки закликали хмельничан сортувати сміття, економити електроенергію, слідкувати за чистотою мовлення і не бути залежними від смартфонів. Також вони порушили проблему малої кількості безкоштовних спортивних майданчиків, забруднення Південного Бугу, проблему безпритульних тварин, проблему безхатьків, а також людей з обмеженими можливостями.

Проекти готували у вигляді презентацій.

А 11-класниця Лоліта Пилипчук обрала, як для свого віку, дуже дорослу тему. Вона навіть зареєструвала петицію «Простір для матусь», про спорудження спеціальних кімнат у парках відпочинку, де можна було б пеленати, переодягати і годувати немовлят.

Також дівчата показували власні таланти.

У конкурсі «Родзинка» дівчата показували свої вміння. А оскільки багато з них займається танцями, глядачі побачили народні, східні танці, сучасні і навіть балет.

Також дівчата співали, розповідали вірші, робити театральні постановки, і показували прийоми Тхеквандо.

Відмінністю цього конкурсу краси є шкільна форма замість купальників. Тож наприкінці вечора дівчата вийшли на велике дефіле у білих фартушках і зірвали хвилю аплодисментів.

За підсумками усіх конкурсів, журі оголосило трьох переможниць.

Другою віце-міс стала 15-річна Зоряна Ганжа (Хмельницький колегіум ім. В. Козубняка), а віце-міс – наймолодша учасниця конкурсу 13-річна Катерина Заворотна (СЗОШ №14).

А корону «Шкільної красуні – 2017» здобула 17-річна Лоліта Пилипчук.

Дівчина навчається в 11 класі СЗОШ №6. Займається танцями, вокалом, фотографуванняи, пише вірші, малює і вчить вже третю іноземну мову – італійську. Але для конкурсу обрала народний танець.

Також у дівчини була найоригінальніша відеовізитка: Лоліта читала реп у супроводі бітбоксу.

Сама ж дівчина каже, що перемогу здобула завдяки підтримці друзів і батьків.

«Підготовка до конкурсу була дуже важкоюю Я дуже переживала за всі наші виступи, тому що цього року конкурс був спрямований не тільки на красу, а ще й на інтелект. Але мене підтримувало дуже багато людей, це й допомогло перемогти» – поділилася школярка.

А приз глядацьких симпатій отримала Вікторія Бойко.
В
онлайн-голосуванні на сайті «Є» за неї проголосувало більше 11 тисяч читачів.

Усі інші учасниці стали переможницями в різних номінаціях: Діана Колісник (СЗОШ №7) – «Міс Креативність», Ольга Карпанасюк (СЗОШ №22) – «Міс Інтелектуальність», Аріана Голіняк (НВК №9) – «Міс Чарівність», Каріна Очкур (ЗОШ №21) – «Міс Фото», Валентина Сивак (СЗОШ №22) – «Міс Грація», Єлизавета Кліменкова (СЗОШ №15)– «Міс Оригінальність», Софія Капелюшок (ЗОШ №24) – «Міс Артистичність».

Переможниці конкурсу «Шкільна красуня 2017» у Хмельницькому.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую