ye-logo.v1.2

Хмельничанка виборола «золото» на міжнародних змаганнях з тенісу

Спорт 260
Вихованка Хмельницької ДЮСШ №3 Єва Флєрко посіла перше місце серед дівчат з тенісу
Вихованка Хмельницької ДЮСШ №3 Єва Флєрко посіла перше місце серед дівчат з тенісу. Фото: Хмельницької міської ради

Завдяки цьому результату вона здобула ліцензію на Дефлімпійські ігри 2025 року.

У місті Філлах (Австрія) з 22 по 29 червня проходили змагання з тенісу. Вихованка Хмельницької ДЮСШ №3 Єва Флєрко показала чудовий результат, виборовши перше місце серед дівчат (U18). Про це повідомили у Хмельницькій міській раді.

Участь брало понад 60 спортсменів з різних країн, включаючи Україну, Туреччину, Німеччину, Ізраїль, Італію, Чехію, Польщу, Іспанію, Грецію, Францію, Велику Британію, Австрію, Словаччину, Словенію, Сербію та Угорщину. Україну на чемпіонаті представляли тенісистка Єва Флєрко та тенісист з Києва Гліб Леончук.

«Протягом всіх матчів вона демонструвала впевнену гру на кортах. У фінальному раунді Єва перемогла суперницю з Туреччини з рахунком 6:0/6:1, що підтвердило її майстерність та бездоганні навички. Вона стала золотою призеркою турніру», - розповідають у міській раді.

У змішаному парному розряді Єва разом з Глібом Леончуком зайняли почесне 4 місце.

Спортсменка також брала участь у дорослому Чемпіонаті Європи, де здобула 5 місце серед 21 учасниці. Завдяки цьому результату тенісистка здобула ліцензію на Дефлімпійські ігри (змагання серед спортсменів з порушеннями слуху) 2025 року, які пройдуть у Токіо, Японія.

Читайте також: Футбол. «Епіцентр» та «Агробізнес» провели товариський матч.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую