ye-logo.v1.2

Концерти, ретро-фестиваль і свято морозива: чому у червні варто їхати до Кам’янця

Культура 2791
Фестивальний червень у Кам
Фестивальний червень у Кам'янці. Фото: з архіву

Відпочинок до смаку знайдеться і дорослим, і малим.

У перший місяць літа в старовинному місті над Смотричем відбудеться багато мистецьких і фестивальних заходів. Впродовж 1-11 червня на кам’янчан і гостей міста чекає благодійна акція-ярмарок до Дня захисту дітей, міжнародний ретро-фестиваль, свято морозива і безліч концертів, конкурсів, призів і подарунків.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

1 червня (четвер) – Благодійна акція-ярмарок до Дня захисту дітей

На свято дитинства запрошують і дорослих, адже, як стверджують організатори, дитинство – у кожному з нас.
Так, на кам’янчан і гостей міста чекають конкурси та розваги від студентів Податкового коледжу, розважальна програма від гумористичного дуету «The Підкова», концерт і танцювальна програма від ансамблю народного танцю «Барвінок» та колективу «Пісні і танцю землі Грубешовської» (Польща), благодійний ярмарок «Подаруй дитині посмішку», цікаві фотозони, благодійний ярмарок іграшок ручної роботи і ще багато цікавинок.

Фото: 2017rik.pp.ua

3 червня (субота) – Відкритий дитячий фестиваль-конкурс «Hanicki-fest»
 
Це дитячий фестиваль-конкурс інструментальних ансамблів, участь у якову візьмуть учні музичних шкіл і шкіл-мистецтв віком від 6 до 16 років. А послухати їх можна буде в музичній школі імені Ганіцького.

Фото: kam-pod.gov.ua

9-11 червня (п’ятниця – неділя) – Другий міжнародний фестиваль стилю «Ретро-фест»

Ретро-фестиваль об’єднає раритетні американські і німецькі авто, французькі сукні і парфуми, вічну англійську музику, добре старе кіно і щирі українські пейзажі. Організатори готують безліч несподіванок і вражаючих сюрпризів. Серед них – виставка музичної техніки і феєричний діджей-сет від патефону до ультра-пульту «Еволюція ді-джеїнгу», прем’єра вистави у стилі стімпанк і виступ зіркових гостей.

У програмі «Ретро-фесту» також буде парад авто-мото-техніки минулого століття і виставка старовинних і екзотичних автомобілів; запальні танці у стилі бугі-вугі, твіст, рок-н-рол і танцювальні майстер-класи в стилі ретро, показ вінтажних колекцій одягу та конкурс ретро-костюмів.

Фото: livejournal.com

11 червня (неділя) – Свято морозива

Уже традиційно в сквері «Гунські криниці» відбудеться свято морозива для дітей та дорослих. Жителі та гості міста зможуть взяти участь у цікавих конкурсах, розвагах і навіть розіграші призової лотереї.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую