ye-logo.v1.2

Зіркова ведуча з Хмельницького йде з «Інтеру» на «Новий канал»

Культура 6003
Вже навесні наступног ороку Лесю Нікітюк можна буде побачити на Новому каналі
Вже навесні наступног ороку Лесю Нікітюк можна буде побачити на Новому каналі. Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Щоправда, побачити її на іншому телеканалі можна буде навесні наступного року.

Хмельничанка Леся Нікітюк стане новою ведучою шоу «Хто зверху?», яке виходить на «Новому каналі». Про це повідомляє «Дектор Медіа» з посиланням на прес-службу «Нового каналу».

«Леся Нікітюк з’явиться на телеекранах в якості капітана жіночої команди шоу з весни 2018 року», - уточнили в прес-службі «Нового каналу».

Нагадаємо, Леся Нікітюк із Хмельницького стала відомою після того, як її запросили на телеканал «Інтер» в якості однієї з ведучих програми «Орел та Решка». Нині на «Інтері» й досі виходять нові випуски проекту під назвою «Орел та Решка. Рай і пекло». Також, 29-річна хмельничанка була ведучою проекту «Навколо М», який також виходив на «Інтері». Щоправда, вона й до цього «сяяла» на телеекранах. Спочатку вона була учасницею «Бігуді Шоу» від ще одного хмельничанина - Дяді Жори. Виступала в дуеті із подругою Ольгою Панасенко, з якою в 2012 році виграли 50 тисяч гривень у шоу «Розсміши коміка».

Чи означає поява Лесі Нікітюк на «Новому каналі» те, що вона піде з «Інтера», поки невідомо.

Нагадаємо й про те, що в жовтні минулого року Леся Нікітюк відвідала хмельницьку школу №8, в якій вона свого часу навчалася.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую