ye-logo.v1.2

У Хмельницькому стартували гулянки для дошкільнят

Культура 2489
Діти не лише повеселилися, а й отримали цікаві призи
Діти не лише повеселилися, а й отримали цікаві призи. Фото: khmelnytsky.com

Для малечі їх планують проводити щосуботи упродовж всього місяця.

Учора, 5 серпня, на майданчику перед кінотеатром імені Т. Шевченка для наймолодших хмельничан провели першу «Дитячу гулянку». Малеча, яка разом із батьками завітала на свято, взяла участь у танцювальних майстер-класах, руханках, різноманітних іграх та конкурсах. Не зважаючи на те, що «гулянка» задумувалась як веселе і корисне дозвілля для дошкільнят, участь у заходах могли взяти усі охочі. А найактивніші учасники святкового дійства отримали призи та запрошення на різноманітні атракціони від міської ради та співорганізаторів заходу.

Також, щоб популяризувати спорт і якомога більше дітей залучити до занять фізичною культурою, відбулися й показові виступи юних спортсменів, які займаються у секції з регбі в НВК №10. А учасники ансамблю народного танцю «Веселка» провели для малечі майстер-клас з українських народних танців.

Варто зазначити, що «Дитячі гулянки» будуть відбуватися щосуботи на майданчику перед кінотеатром Шевченка. І наступна відбудуться вже 12 серпня о 17:00 годині. Там на дітей чекатиме нова цікава програма з аніматорами, конкурсами і розвагами.

 

Малеча взяла участь у спортивних руханках і танцювальних майстер-класах. Фото: khmelnytsky.com

«Сподіваємося, що дитячі гулянки, танці з аніматорами сподобаються маленьким мешканцям нашого міста і вони щосуботи приходитимуть весело і жваво проводити час», – зазначила Юлія Сабій, керуюча справами виконавчого комітету.

Перед кінотеатром Шевченка хороводи водили близько півсотні маленьких хмельничан. Фото: khmelnytsky.com

Також у міській раді зазначили, що надалі подібні заходи планують проводити у всіх мікрорайонах Хмельницького.

 

Ті, хто на святі був найактивнішим, отримали запрошення на безкоштовне відвідування атракціонів. Фото: khmelnytsky.com

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую