ye-logo.v1.2

Новий сезон у театрі Старицького відкриють прем’єрою «За двома зайцями»

Культура 3283
Кадр з музиклу національного театру оперети
Кадр з музиклу національного театру оперети. Фото: operetta.com.ua

Вистава увійде до репертуару театру.

«Баришня уже лягли і просять», – цю фразу чули усі, але не всі знають, що це цитата із п’єси «За двома зайцями» відомого українського драматурга Михайла Старицького. Він її написав ще у 1883 році за мотивами твору Івана Нечуя-Левицького, і з того часу п’єса не втратила своєї актуальності. Комедія «За двома зайцями» лягла в основу кіносценаріїв, мюзикрів, численних вистав і оперет. А тепер нею відкриють новий сезон у Хмельницькому обласному муздрамтеатрі імені М. Старицького.

Більшість уже знає, що це історія про легковажного цирульника Свирида Голохвостого, який вирішив покращити матеріальне становище, одружившись із багатою міщанкою Пронею Сірко. Та сподіваючись на свою привабливу зовнішність, він починає залицятися ще й до бідної дівчини-красуні Галі. Але за двома зайцями побіжиш – жодного не впіймаєш.

Цю історію, у виконанні хмельницьких артистів, можна побачити вже у неділю, 24 вересня, а також наступної середи, 27 вересня. Початок вистав – о 18:30 годині. Вартість квитків – 35-100 гривень.

А те, коли «За двома зайцями» покажуть знову, можна дізнатися у розділі «Афіша» сайту «Є».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую