ye-logo.v1.2

У Хмельницькому презентували виставку «На перехресті сонячних доріг»

Культура 2382
Неллі Павлова відома не лише в рідному Хмельницькому, а й в інщих містах України та за кордоном
Неллі Павлова відома не лише в рідному Хмельницькому, а й в інщих містах України та за кордоном. Фото: автора

Подільська художниця Неллі Павлова в обласному художньому музеї відкрила чергову персональну виставку живопису.

Кожен художник має свою манеру, свій неповторний почерк завдяки яким його легко впізнати. Нова виставка Неллі Павлової для багатьох була відкриттям. Адже 22 живописні полотна, сповнені світла, яскравих барв, особливого настрою, створили дуже теплу атмосферу у залі. Споглядаючи їх, заряджаєшся їхньою енергетикою, а колоритна палітра насичує сонячними променями.

Заслужений художник України Михайло Андрійчук зауважив, що ця виставка Неллі Павлової для нього виявилася новою, адже художниця не стоїть на місці, а шукає нових фарб і нових форм, у які вкладає свої почуття, своє сприйняття навколишнього світу.

«Виставку я присвятила Дню художника, - каже Неллі Павлова. - Ці картини були початі давно, але допрацьовувала я їх протягом двох останніх років. Роботи дуже символічні. Велика кількість фруктів, яскравих квітів на натюрмортах нагадує, що життя недовге, швидкоплинне і потрібно тішитися кожним днем. І чим яскравішим він буде, тим більший слід залишить на землі. У всякому раз я намагалась у своїх полотнах показати, що потрібно пам’ятати – найцінніше у нашому житті – це час, який не зупиняється. І важливо цінувати кожен день і кожну хвилину, і насолоджуватися життям».

У своїх полотнах Неллі Павлова намгалася показати, що потрібно пам’ятати – найцінніше у нашому житті – це час, який не зупиняється.

Нагадаємо, що завдяки активній виставковій діяльності Неллі Павлової відбулось більше 50 персональних виставок в Києві, Хмельницькому, Одесі, Кам’янці-Подільському, польському Чеханові. Чимало живописних, графічних творів мисткині зберігаються в музеях, галереях, приватних колекціях України, Польщі, Німеччини, Угорщини, Франції, США.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую