ye-logo.v1.2

Хмельничан запрошують на відкриття виставки творів подружжя Мазурів

Культура 1979
Відбудеться відкриття виставки творів Людмили та Миколи Мазурів
Відбудеться відкриття виставки творів Людмили та Миколи Мазурів. Фото: dev.khm.gov.ua

Містянам презентують твори у різних стилях та різних періодів творчості.

У п’ятницю, 17 листопада, у Хмельницькому відбудеться відкриття виставки творів Людмили та Миколи Мазурів. Як повідомляють у прес-службі міськради, виставка присвячена 70-річчю з дня народження авторів.

«Буде представлено живопис та графіку, твори у різних стилях та різних періодів, кілька з яких раніше не експонувались. Виставка творів подружжя митців діятиме у виставковій залі Хмельницької дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, де Людмила та Микола Мазури свого часу викладали, там починалися їх перші творчі експерименти», - йдеться у повідомлені.

Відкриття виставки 17 листопада о 16.00 годині у виставковій залі Хмельницької дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва (вул. Проскурівська, 65). Діятиме до 10 грудня.

Довідково: Людмила Мазур – українська мисткиня, засновниця станкового паперовитинання, член НСХУ (1990), лауреат республіканської премії ім. братів Тарасевичів. ЇЇ чоловік Микола Мазур – монументаліст, скульптор, живописець-станковіст, графік, педагог. Заслужений художник України з 1996 року. Народний художник України з 2009 року.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую